Nejste přihlášen/a.
Co vám ty kočky udělaly? Jsou to společenská zvířata a ne ptáci, aby je člověk zavíral do klece. Proč a nač vlastně kočky máte?
Ano kočky chci mít tedy ve voliéře co největší, hlavně aby to bylo co nejlevněji, ale přez to to stálo za to . Musím to mýt kvůli dálnicím které mám blízko domu a vedením kuse někomu umírají domácí mazlíčci , tím , že je někdo srazí a navíc je tu často v okolí i hodně otravéných koček. Voliéra chci , aby šla z okna v místnosti mého domu , kde kočky nejraději jsou.
Vítejte na stránkach výrobce klecí
klece.eu/...
clanky-sdivokoukrvi.cz/...
zajímavost - věděli jste, že se kdysi děti dávaly do klecí místo do jeslí?
http://vool.cz/7CbeJ
Obávám se, že tohle se neprodává jako hotový výrobek, ale bude se to muset vyrobit na místě. Buď vy sám, nebo někdo, kdo to umí. Udělat konstrukci, dřevěnou nebo svařit kovovou a potáhnout chovatelským pletivem. Pro psy se snadno dělají kotce z kari sítí, dobře se s tím pracuje, je to pevné a levné, ovšem velikost oka 10x10 je pro většinu psů dostačující, ovšem pro kočky příliš velké. Nejmenší oka se dělají snad 4x4 cm a i to může být pro koťata dost velké. Chovatelé mají různě zabezpečené výběhy pro své chovné kočky.
Také jsem sháněla, kvůli bezpečnosti, ale když jsem viděla ty ceny, ale některé jsou pěkně velké.
Co Vám povím - nedávno se mi připlazila kočka, zřejmě sražená autem, otevřená zlomenina - cena okolo 20 000 plus čas a jízdy autem. Na chvíli jsem si půjčila klec na velké psy, ale chce to větší do výšky, dát tam nějaký kmen, aby mohla šplhat.
Připlatit si k platbě za veterinu ještě 10 000 Kč, tak ten výběh by byl docela dobrý, ale .. kočky chtějí svobodu. Je to na nás - dáme jm svobodu, ale kratší život, nebo bezpečí v kleci.
Když ty moje si venkovní pobyt přímo vynucují, chtějí lovit myši a toulat se, kde se jim líbí. 5 dní jsem jednu držela doma, ale 5 noc už byla tak vystreslá, že by mě nenechala vyspat a raději ji dala tu svobodu.
Myslím, že až moje dvě kočky odejdou na věčnost, už bych si novou nepořizovala /nezachraňovala/a výdaj za větší kotec by byly vyhozené peníze.
Jinak, nejlépe oslovit nějakého kutila v okolí.
Ony i ty myšilovky jsou mnohdy vděčné za uzavřený domov. Měla jsem na rekonvalescenci spoustu venkovek, a pouze jediná chtěla ven. Stejně tak, když si pročítáte profily koček z útulku. Jen velmi málo z nich má psáno, že uvítá i pohyb venku, protože doma to nedává. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.