Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chov netopýra

Od: radkacermakova odpovědí: 8 změna:

mám nevšední možná hloupý dotaz jestli můžu doma mít netopýra.nevím jestli je domácí prostředí pro tohle zvířátko vhodné a zda by si zvyklo na člověka a ani kde ho pořídit.děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Jestli Tě netopýři zajímají, tak si v okolí svého bydliště najdi nějakou přírodovědnou nebo záchrannou stanici. Oni Ti poradí, kde dělají výpravy za netopýry na jejich zimoviště. Byla jsem jednou na takové v kostele v jedné pohraniční vesnici. Byly jich tam v půdních prostorách stovky - a tří druhů! A člověk se dozvěděl hodně zajímavostí.

Doma ne! Nám jednou vletěl v noci otevřeným oknem do pokoje, zamotal se do záclony a málem se umlátil. On musí lítat venku a v letu lovit hmyz. Ten nebude žrát z mističky!

hodnocení

1x
Také odpovím hloupě, ono se to nabízí!
Přes den bys s ním chtěla spát a v noci létat po lesích?
*bzum*
hop®
04.05.20 23:02

*haha*

To ne. To první zní jako zoofilie a za to druhé se donedávna upalovalo *smich*.

To je tou karanténou. Lidé se nudí a neví už, co by.

stankv
hodnocení

1x
Kdysi jsem ho měl v bytě. Ale neni o co stát. Přes den spal v závěsech a v noci se tulil. A to jen člověk čeká, až ho zalehne. Navíc jak pořád hledal jídlo, lezl mi v peřinách tak mě i v noci kousl do prstu. Každý ráno za mnou přiletěl na rameno a žebral červy. On se rychle naučí, odkaď dostává jídlo a zrovna na tu zmíněnou mističku si zvykne velmi rychle. Ale už bych ho nechtěl. Je mnoho do domácnosti daleko vhodnějších mazlíčků bez vztekliny.

hodnocení

0x

Chov netopýrů doma v bytě je u nás zakázán.

idnes.cz/...

janh*
hodnocení

0x
Zkus to s vakoveverkou...vypadá to podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]