Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka? Může být z mouky?

Od: ter* odpovědí: 6 změna:
Našla jsem v mouce tyto brouky, přestože jsem všechnu vyhodila, skříň vymyla,za dva dny jsem měla v té stejné skříní těchto mini brouku docela dost. Může to být Rus domácí? Nebo jen něco co jsem donesla v mouce z obchodu?
Co je to za brouka? Může být z mouky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

Nemám moc dobré rozlišení, tak spíš tuším než vidím. Pisivku. Ta není z mouky. M.

ter*
hodnocení

Bohužel můj telefon lepší foto nezvládne:( Každopádně nalezli do krabiček od čajů, jen se bojím, aby to nebyli mláďata ruse domácího

ter*
hodnocení

Jak se lze pisivky zbavit?

Musíte se zbavit vlhkosti a plísní, pak zmizí. Ale pokud se vám to nepodaří, tak se nic horzného neděje. Ve starých domech jsou běžné.

hodnocení

0x

Dávejte to, na co máte podezření, na noc do mrazáku. Mráz zlikviduje nejen brouky, ale i vajíčka a červíky.

hodnocení

0x

Foto moc rozeznat nejde ale podle mě to bude lesák asi skladištní

porovnejte: skudci.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]