Dobrý večer, jsou to živé sny. Je to jako u lidí. Většinou jsou to jen náznaky pohybů, ale někdy je to velmi intenzivní. Třeba můj pes moc ve spánku neběhá, ale zato pěkně štěká. Bulík bývalé kolegyně často spal na zádech a asi běhal maraton Jednou dokonce vyskočil a narazil do zdi. Až pak se probudil a vůbec nechápal, co se stalo. M.
doplněno 29.04.20 10:37:
Jo, někdy je to fakt sranda. Ten můj nejdřív začne funět, ale hrozně. Pak poulí oči, že je vidět jen bělmo (zombie pes) a nakonec začne vyštěkávat. Celej se při to natřásá a já se divím, že ho to neprobudí. Rozhodně bych ho při tom nerušila. Ne, že bych se ho bála, ale jen ať si to užije
jofa*
Náš jezevčík se dokonce smál. Bylo to tak legrační, že jsme se smáli všichni kolem. Byl asi šťastný. Jo tak vědět či vidět jeho sen.
berger*
Jo,já to mám rád,rád se na ně dívám,když sní. Jen pokud vrčí a cení zuby,jsem přítelkyni zakázal na ně sahat a budit je dotykem. Obávám se,že to je jediný okamžik,kdy by mohli kousnout...
A víte co je legrační? Trhají sebou i čertvě narozená lidská miminka. Nic ještě neviděla. nechutnala, nečichala a už mají sny. Prostě mozek funguje a pracuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.