Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč sebou štěně ve spánku škube?

Od: eny odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer,2 měsíční štěně labradora ve spánku sebou škube capkamii i celým tělem.Co to prosím znamená?diky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Znamená to, že se mu něco zdá...a běhá ve snu s kamarády někde po louce.

To se nestává jen psům, ale i dalším zvířátkům..a nejen štěňatům, ale i dospělákům.

Ono se to stává i lidem ..

nigi
hodnocení

6x

Asi se mu něco zdá... U psů je neklidné spaní celkem normální. Naši psi občas ve spánku "utíkají", nebo občas štěknou.

72mona
hodnocení

1x

Dobrý večer, jsou to živé sny. Je to jako u lidí. Většinou jsou to jen náznaky pohybů, ale někdy je to velmi intenzivní. Třeba můj pes moc ve spánku neběhá, ale zato pěkně štěká. Bulík bývalé kolegyně často spal na zádech a asi běhal maraton:-D Jednou dokonce vyskočil a narazil do zdi. Až pak se probudil a vůbec nechápal, co se stalo. M.

doplněno 29.04.20 10:37:

Jo, někdy je to fakt sranda. Ten můj nejdřív začne funět, ale hrozně. Pak poulí oči, že je vidět jen bělmo (zombie pes*smich*) a nakonec začne vyštěkávat. Celej se při to natřásá a já se divím, že ho to neprobudí. Rozhodně bych ho při tom nerušila. Ne, že bych se ho bála, ale jen ať si to užije:-D

jofa*

Náš jezevčík se dokonce smál. Bylo to tak legrační, že jsme se smáli všichni kolem. Byl asi šťastný. Jo tak vědět či vidět jeho sen.

berger*

Jo,já to mám rád,rád se na ně dívám,když sní. Jen pokud vrčí a cení zuby,jsem přítelkyni zakázal na ně sahat a budit je dotykem. Obávám se,že to je jediný okamžik,kdy by mohli kousnout...

prestik*
hodnocení

1x
Někteří mufíci to prožívají ještě víc.

Chudák. To bylo tvrdé probuzení *smich*

hodnocení

0x

Pěkný den,není to nic,čím by bylo nutné se znepokojovat,dělají to všichni psi.Moje fenka někdy i stekne ze spaní,občas i slabě zachrape

sara1973
hodnocení

0x
To je úplně v pořádku. Něco se mu zdá,dělají to i jiná zvířata .

mak*
hodnocení

0x

Něco se mu zdá, naše 4 letý "štěňátko" to dělá dodnes :).

hodnocení

0x

A víte co je legrační? Trhají sebou i čertvě narozená lidská miminka. Nic ještě neviděla. nechutnala, nečichala a už mají sny. Prostě mozek funguje a pracuje.

hodnocení

0x

To máte tak. Zviřátko (stejně jako človíček) ve snu prožívá to, co ve dne. Jenom má vypnutý přenos povelů do svalů. Někdy ne úplně.

Říkal to můj pes a ten to musí vědět ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]