Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s líhní - teplota

Od: lihen odpovědí: 3 změna:
Zdravím, asi před měsícem a čtvrt jsem si koupil tuto líheň lihne-inkubatory.cz/...
A chci se zeptat, už jsem měl první várku vajec od araukanů, celkem 32 vajec, z 32 vajec bylo jen ve dvou zárodek kuřat, kuřata se poslední den nevylíhla ani 28 den, zjistil jsem že displej neukazuje přesnou vlhkost a ani teplotu a tak jsem koupil meteostanice a věřím teď té. Určitě jsem ty dvě kuřata zabil vysokou teplotou a vlhkostí. Potom jsem do líhně dal druhou várku a dnes je 13den kdy jsem všechny vejce prosvětlil, a zjistil jsem, že v žádným vejci není ani žilka. Mám celkem 5 araukanů slepic a jednu červenou slepici a dále jednoho kohouta araukana. Araukanů jsou staří 2 roky a vlaška 3roky, nevím kde mohu dělat chybu ale tuším že mám starý slepice a nebo problém s něčím jiným. Prosím poraďte

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Šel bych na to jako s křepelkami viz video. Zkuste napsat autorovi, ma zkušenosti...

youtu.be/...

id
hodnocení

0x

Vyměnit kohouta. Není kohout ze stejného chovu, nejsou příbuzní? 2letá slepice je na násadová vejce akorát.

lihen
hodnocení

Kupoval jsem ho společně s araukany, takže může být že stejného chovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]