Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výtěr parmiček

Od: stejdy* odpovědí: 4 změna:
Přes noc jsem dala vytřít 2 páry parmiček nádherných,je to poprvé, co to zkouím a nevím, jestli mezi výkaly, to bílé jsou jikry.. posílám foto. Děkuji zkušeným za odpověď
Výtěr parmiček
Výtěr parmiček #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Z fotografie se toho mnoho vyčíst nedá, nicméně pokud se vám pár skutečně vytřel a máte podmínky, které pro odchov jsou nutné včetně odlovu páru po vytření, teplotu vody, zduchováním pohyb vody a další, zjistíte za dva tři dny. Pokud to bílé jsou jikry, tak bílé jsou neoplodněny a zplesnivěly. Pokud nemáte potřebné podmínky, zplesnivý vám i další, jestli tam někde vůbec jsou. Musíte nám to lépe a detailněji nafotit.

stejdy*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď, ještě jsem se chtěla zeptat, jak jikry od parmičky vypadají? Když jsem večer nasvicovala baterkou, válejí se po dně bílé kuličky a ještě je tam pár větších a ty jsou takové oranžovó hnědé.
jofa*

Těchto parmiček přesně nevím. Odchovával jsem pouze skaláry. Všeobecně bývají od světle jemně krémové až do hněda. Vyčkejte co to do třech dnů udělá. Pokud zbělají je to špatně.

stejdy*
hodnocení

Aha, už jsem doma... Pár kuliček je nahnědlých a větších, ale víc je tam těch bílých
Výtěr parmiček #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]