Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká havěť vám obsírá pozemek kolem vás?

Od: keebleek® odpovědí: 4 změna:

Před hodinou jsem si půjčil sousedovic fenečku a asi půl hodiny mě venčila. Přečůrla každou chvíli nějaké stopy po jiných psech. Očuchala snad všechno co se dalo. A při tom jsem narazil, mimo psích exkrementů na další jiné výměšky dalších zvířat-živočichů. Malé bobky asi králíka, pomačkané kaštánky asi srnce, cákance větších ptáků i (na autě)! Vývržky sov, sušší fazolky asi zajíce. Na co tak narážíte při svých procházkách ve městě v blízkosti svého bydliště? Nejbližší kráva je asi 4 km daleko. Tak po ní zatím běžně nic. I když vloni jeden býček zdrhnul z přepravníku dobytka a pobíhal po jedné čtvrti města.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

4x

V Libni lidi. Z nějakého důvodu si, zejména mužští, myslí, že když si stoupnou do rohu domu nebo si i dřepnou, nejsou vidět. Takoví obsírací pštrosové.

hodnocení

2x

My máme dvojí exkrementy:

1/ Kuna. Je jich /těch exkrementů/ po dvoře dost a časté, přitom se našim slípkám nic zlého nepřihodilo. Říká se, že kuna neloví doma. Takže tady asi někde bydlí. Ale nikdy jsem ji nezahlédla.

2/ Kočky. Sousedka, mírně máklá, jich má běžně od 20 kousků víc. Vozí si další z práce, když se tam toulavé kočky okotí. Žrát dává jen sporadicky. Proto lítají po okolí hladové kočičí hordy a sežerou, na co přijdou. Exkrementy máme po dvoře, v hromádce písku, v záhoncích. Když pleju a sáhnu, mám pokažený den. Já ty mrchy nemám ráda. Ale vím, že spíš by zasloužila na budku ta majitelka. Aby měla své 2 - 3 kousky a regulovala si to. Ale to je jenom mé zbožné přání. Skutečnost je úplně jiná. Jaga.

hodnocení

Tak to Vás Babi lituju. Mít takovéhle chovající sousedy je pořádný vopruz.

Na ty kočky a kuny jsem zapomněl. Ty tu ,,fungují,, taky. A taky k nám na kopec zalítávají dvě kachny od Jizery. Páreček. Sedává na hraně bazénu nebo si plavou v něm. A kudy jdou, tudy taky nějak trousí. A taky jsem si dal druhé kolo a posbíral ty psovské válečky na naší trase.

cesmina*
hodnocení

0x

My občas od sousedovic velkého psa,který kadí všude.Ráno ho vypustí ať se někde vydělá a když se člověk ozve ,tak se stejně nic neděje.Kuny samozřejmě taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]