Nejste přihlášen/a.
Před hodinou jsem si půjčil sousedovic fenečku a asi půl hodiny mě venčila. Přečůrla každou chvíli nějaké stopy po jiných psech. Očuchala snad všechno co se dalo. A při tom jsem narazil, mimo psích exkrementů na další jiné výměšky dalších zvířat-živočichů. Malé bobky asi králíka, pomačkané kaštánky asi srnce, cákance větších ptáků i (na autě)! Vývržky sov, sušší fazolky asi zajíce. Na co tak narážíte při svých procházkách ve městě v blízkosti svého bydliště? Nejbližší kráva je asi 4 km daleko. Tak po ní zatím běžně nic. I když vloni jeden býček zdrhnul z přepravníku dobytka a pobíhal po jedné čtvrti města.
My máme dvojí exkrementy:
1/ Kuna. Je jich /těch exkrementů/ po dvoře dost a časté, přitom se našim slípkám nic zlého nepřihodilo. Říká se, že kuna neloví doma. Takže tady asi někde bydlí. Ale nikdy jsem ji nezahlédla.
2/ Kočky. Sousedka, mírně máklá, jich má běžně od 20 kousků víc. Vozí si další z práce, když se tam toulavé kočky okotí. Žrát dává jen sporadicky. Proto lítají po okolí hladové kočičí hordy a sežerou, na co přijdou. Exkrementy máme po dvoře, v hromádce písku, v záhoncích. Když pleju a sáhnu, mám pokažený den. Já ty mrchy nemám ráda. Ale vím, že spíš by zasloužila na budku ta majitelka. Aby měla své 2 - 3 kousky a regulovala si to. Ale to je jenom mé zbožné přání. Skutečnost je úplně jiná. Jaga.
Tak to Vás Babi lituju. Mít takovéhle chovající sousedy je pořádný vopruz.
Na ty kočky a kuny jsem zapomněl. Ty tu ,,fungují,, taky. A taky k nám na kopec zalítávají dvě kachny od Jizery. Páreček. Sedává na hraně bazénu nebo si plavou v něm. A kudy jdou, tudy taky nějak trousí. A taky jsem si dal druhé kolo a posbíral ty psovské válečky na naší trase.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.