Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yorkshire

Od: b.182* odpovědí: 5 změna:

Zdravim.

Prosím poraďte.Hledala jsem na netu podmínky pro pořízení jednoho yorkshira,ale všude píšou jen jak ho naučit povely atd.Chtěla bych vědět jestli má mít delší procházky,jestli může mít doma záchod a jak snáší,když je doma sám během doby,co jsem v práci.Jinak mám čas i chuť se o něj co nejlíp postarat.Jen chci vědět,co to obnáší.Děkuji předem za každou cenou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

podle toho, co jsem odpozoroval od kolegy:

- pres den je doma sam tak od 7 do 16 hod a proste chrupe

- prochazku ma rano tak 10 min a pak az vecer kolem 18 hod (dokonce se da naucit pry i na pisek)

Urcite muze byt doma cely den sam, ale pak by nemusel byt tolik spolecensky. Ten kolegy je hrozny mazel, ale je sam max. 9 hodin denne. Na pisek ho neucili.

b.182*
hodnocení

Děkuju za odpověď.V to jsem doufala,že spí,když je v práci.

Teď už jen potřebuju kontakt,kde ho sehnat.

ale na to si ho musite postupne naucit a urcite nezaskodi prevence v podobe vseho mozneho na kousani (hracky). Jinak u kolegy se promenaduje po celem byte (neni zavreny v jednom pokoji!)
b.182*
hodnocení

Zavírat ho nehodlám a hraček a buvolích kostiček bude mít dost.Mám zkušenosti s velkýma psama např.zlatý retrívr,vlčák,kokr,ale u malejch pejsků je to prý jiný.Doma nebude sám dýl,než devět hodin a zavřenej taky nebude.Na to,aby si zvykl být sám doma je prej nejlepší odcházet za dveře na pár minut a poslouchat jak reaguje a postupně to prodlužovat.

ano, rika se to, tak snad na tom neco bude :) V dnesni dobe ho muzete smirovat kamerou nebo web-kamerou... (bud z druhe mistnosti nebo rovnou z prace) *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]