Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návnady na ryby

Od: houbes* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, jaké máte vyzkoušené návnady na ryby. Myslím co se dá koupit např. potravinách. A nebo jestli prozradíte své vychytávky těsto a nebo směsi udělané do krmítek. Osobně chytám na žížalu ale už by to chtělo změnu. Prosím nechci rybařit na boilies, takže to mi prosím sem nepište. Děkuji..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

4x

No tak já už hezkých pár posledníh let chytám na konzervovanou kukuřici , je to ideální jak na chytání tak mírné vnadění , a v zimě napařím rohlíky mírně stlačím a pak nakrájím na kostičky ,to jsem s úspěchem používal když jsem ještě chytával celou zimu . Pochopitelně na dravce to není - i když mám docela dost osobních zkušeností že na tu kukuřičku se sem tam připletl candát , asi si to dal i s rybkou která se motala kolem .

Tak Petrův zdar.

fugass*
hodnocení

2x
Koukni na youtube na kanál Bohumil Kuna. Spousty rad a fíglů. Něco jsem zkusil a funguje to. Jeho mix na těsto např., domácí boilies... Taky radí jakej vercajk na co a kde koupit, většinou Ali a má pravdu.
houbes*
hodnocení

Děkuji na youtube je toho spousta ale mrknu na to. Určitě jsem jeho videa ještě neviděl.

hodnocení

2x

Sice to zní v této moderní době hloupě, ale celkem uspěšně jsem používal barevné burizony namočené v oleji aby chvilku na háčku vydržely. A jen na okraj při poptávání, pozor na rozdíl mezi návnadou a nástrahou.

houbes*
hodnocení

Na burizony jsem teď také chytal to je dobrá návnada. Teď jsem koupil tyhle kuličky ( smažený hrášek) do polévky. Ale už to není co bylo. Co myslíš nechat je chvilku ve vodě a obalit ve strouhance?
Návnady na ryby

houbes*
hodnocení

Omlouvám se a děkuji za upozornění nemyslím návnadu ale nástrahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]