Dobrý den, jaké máte vyzkoušené návnady na ryby. Myslím co se dá koupit např. potravinách. A nebo jestli prozradíte své vychytávky těsto a nebo směsi udělané do krmítek. Osobně chytám na žížalu ale už by to chtělo změnu. Prosím nechci rybařit na boilies, takže to mi prosím sem nepište. Děkuji..
No tak já už hezkých pár posledníh let chytám na konzervovanou kukuřici , je to ideální jak na chytání tak mírné vnadění , a v zimě napařím rohlíky mírně stlačím a pak nakrájím na kostičky ,to jsem s úspěchem používal když jsem ještě chytával celou zimu . Pochopitelně na dravce to není - i když mám docela dost osobních zkušeností že na tu kukuřičku se sem tam připletl candát , asi si to dal i s rybkou která se motala kolem .
Koukni na youtube na kanál Bohumil Kuna. Spousty rad a fíglů. Něco jsem zkusil a funguje to. Jeho mix na těsto např., domácí boilies... Taky radí jakej vercajk na co a kde koupit, většinou Ali a má pravdu.
houbes*
Děkuji na youtube je toho spousta ale mrknu na to. Určitě jsem jeho videa ještě neviděl.
Sice to zní v této moderní době hloupě, ale celkem uspěšně jsem používal barevné burizony namočené v oleji aby chvilku na háčku vydržely. A jen na okraj při poptávání, pozor na rozdíl mezi návnadou a nástrahou.
houbes*
Na burizony jsem teď také chytal to je dobrá návnada. Teď jsem koupil tyhle kuličky ( smažený hrášek) do polévky. Ale už to není co bylo. Co myslíš nechat je chvilku ve vodě a obalit ve strouhance?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.