Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákal v očích u březí fenky

Od: bobinac* odpovědí: 3 změna:

dobrý den, předevčírem naše cca 2 letá fenka jorkšíra (křížená s něčím:)) začla přivírat pravé očičko.

myslely jsme, že blbla s kocourem a ten ji asi sekl, ale dnes jsem zjistila, že má už i v druhém očičku jakoby

zákal, modrošedý a nejsou vidět zornice.

bojím se, aby neoslepla, aby to nebyl ten šedej nebo zelenej zákal, nebo tak . a hlavně šmudla čeká za dva týdny svoje

první štěňátka.

do ničeho nebourá a papká dobře

na veterinu se bohužel až do pondělí nedostanu, poradí mi někdo co by to mohlo být a co s tím

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zákal si myslím to nebude. Takto jsem viděla zánět rohovky. Není to žádná legrace, chtělo by to urychleně veterináře.*bum* Není na co čekat, oči jsou jen jedny!

martina30*
hodnocení

0x

Jelikož fena čeká štěnátka určitě bych volala veterináře.Nemusí to být nic,ale mohlo by jít o život fenečky i štěnátek(ale nechci strašit).Zákal si myslím to nebude.Může u fenečky začít infekce a do pondělka se rozšířit.

bobinac*
hodnocení

děkuji všem za odpověď, nic vážnýho to naštěstí není, měla asi úraz - škrábanec od trnu nebo od čičiny, tak mažem mastičkou a bude to v poho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]