Nejste přihlášen/a.
Poslala jsem ho do opravny kde byl zakoupen, ale oprava trvala dlouho a po týdnu opět stejná chyba. Je sice funkční,ale není na něj spoleh, vynechává a pes se tudíž nedá občas přivolat, zřejmě se tam něco rozpojí a pak zase třeba za půl hodiny funguje. Asi nějaký kontak, spoj...? Třeba by to uměl někdo kdo tomu rozumí spojit. Prosím o pomoc
Před vánoci jsem řešil stejný problém,obojek dog trace mini,máte stejný,modrý? Poslal jsem to na reklamaci a zavolal jsem tam,že to spěchá. Za čtyři dny byl zpět. Závadu nenašli,u nich fungoval. Po 14 dnech znova,opět vyřízeno rychle,opět nic nenašli. Tak jsem tam volal a technik mi řekl,jak testují. Dávají své baterie. Koupil jsem baterie u nich a je po problému. "Závada" byla v tom,že jakmile se baterka částečně vybila,přestávalo to na větší vzdálenost fungovat. Já ty baterky měřil a ukazovaly nabito,jenže venku z přístroje. Ten technik mě naučil měřit při zátěži... Takže - zkuste nové baterky ,obě. Mmchdm,běžně stojí kolem 130kč/ks,dogtrace je má za 70kč. Kupuji je po desíti...
Ahoj, záleží jaký je v tom problém. Pokud tam budou třeba jen rozpojený dráty dokáže to opravit skoro každý kutil. Pokud tam bude nějaký problém na plošném spoji už to tak jednoduché nebude ale někdo kdo tomu rozumí to určitě zvládne. Samozřejmě cizím zásahem do zařízení přijdeš o záruku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.