Nejste přihlášen/a.
Dobrý den náš jorkšír často jezdí po koberci boční stranou čumáku a podivně u toho vrčí ,střídá obě strany,mohlo by to být v souvislosti se zuby?Děkuji
0x
A máte vypozorováno, v jaké situaci to dělá?
Může se jednat o problém, ale zároveň někteří psi toto dělají běžně. Ať už jako součást hry, nebo jako "očistu" po koupeli. M.
doplněno 11.04.20 20:45:
No, co pes, to originál, přestože mnoho vzorců chování může být naprosto identických. Třeba můj si celkem dost netypicky čistí oči, jako kočka. Packama si vytírá rýžky, co pod nima kvůli krátkému čumáku má a olizuje si je. Když to dělá, vím, že už je zle a bude to mít zapařené. Naopak kóliáci si přes čumák packou jen přejeli a po trávě jezdili pěkně z jedné i druhé strany čumáku. To byla spíš labužnická očista, která byla až fanatická, když vylezli z vody.
Dělá mi to fenka NKO,kdykoliv. S očistou po koupeli to nemá nic společného,očista vypadá jinak,to lítají její deky a polštáře po dvoře. Nevidím v tom problém,prostě se tak škrábe.
. O jaký problém,podle Vás,může jít? Znejistěl jsem...
Očista po koupeli - já Vás pochopil asi špatně,pobral jsem to jako sprchování,což u mé ohařky musím jednou měsíčně,není samočistící. To pak lítá a sbírá zpět ty své pachy...
. Mono,je tu ještě jedno vlákno pod stejným názvem,jde o NO. Zajímalo by mě,co si o tom myslíte...
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.