Nejste přihlášen/a.
Můj jorkšír stále trpí záněty očí, opakují se po týdnu. Čistím to borovou vodou a dávám mastičku opthalmoframikoinu, po tom se mu to vždy zlepší. Má se dávat něco jiného, nebo mu to mám dál léčit takto.
Díky.
E.
První rok se záněty mohou dělat.Borová voda je dobrá,optalmoframikoin také.Domluvit se bud u veterináře a nebo bych používala tu borovou vodu.Někdo tu už psal co má toto plemeno,že vystřiháva kolem očí.
doplněno 10.06.09 19:43:Mám fenečku,která to má od malička a někdy to má více někdy méně a podle toho kde se pohybuje.Používala jsem borovou vodu a mastičky a stejně to moc nepomáhalo.Borová voda neublíží.Bud veterinář a nebo zeptat se chovatele jorků.Veterinář pomůže ,ale budete platit stále peníze.
K veterináři se mi nechce, protože to je furt dokola, akorát ze mě tahá peníze, jsem na mateřský, takže nemám zbytečné peníze, a co teda dáváte vy, něco jste dostala od veterináře, nebo co vám řekl?
Díky.
Mojje fenečka má 8 let a ted už nic nedávám,jelikož vím,že to není zánět a jak jsem psala někdy to má více někdy méně,ale je to v normě.Dobrá by určitě byla homeopatika,ale nemám testnuté.Koukněte na netu na homeopatika(omlouvám se,ale jde mi špatně net,tak zatím nemohu vyhledávat).Borovou vodu klidně zatím používejte a stejný názor mám i já na veterináře.Určitě se dá zmírnit,ale už bych moc nepočítala,že se to úplně vyléčí.
Jednou, když jsem kupovala borovou vodu a zapovídala se s lékárníkem, ten mě upozornil, abych u psa borovou vodu vůbec nepoužívala, že je silně kncentrovana a že nesmí přijít do styku se sliznicí oka. Že se pes zavrtí anebo cukne a je to tam. Ať raději koupím Optal. Jak jsem koupila, tak prodávám. Používala jsem borovou vodu celá desetiletí, ale ten mladý lékárník mě vyděsil. Koupila jsem Opthal, je ve dvou lahvičkách, takže se nemusí otevírat velká, které by životnost utíkala. A v koutku oka a pod okem vystříhat chloupky, ve kterých se drží ospalky a množí bakterie.
Celý ten binec v chloupcích pak kvasí.Opt.framykoin nepoužívat! Kupte optalmo septonex kapky na den a mast na noc. A pečlivě si přečtěte leták. Nesmí se používat příliš dlouho. A taky nemá žvýkací hračky? Žvýkáním žvýkací svaly masírují slzní žlázy. A slzy u psa i kočky nejsou bezbarvé, ale růžové nebo červené. A když odhrnete víčko, je sliznice červená? Třeba to ani zánět není, třeba mu jen teče z očí. :DAle framykoin vůbec ne, nehledě k tomu, že po otevření tubičky nabíhá doba trvanlivosti. A nikdy nepoužívat žádné bio a přírodní. Může to také být alergie na pyl a prach, které malý pejsek u země a v trávě nasbírá víc, než je zdrávo. A tím, že mu nakapeme přírodní léky to jen potuplujeme.
Očička chtějí trpělivost a trvalou péči.
Ahojky,jsem tu náhodou,naši mladí mají staforda,slzely oči,nic nepomohlo,jeli jinam,bylo objeveno,že ho dráždí řasy,jezdí na vypalování - v narkoze.
Ale oni mu oči neslzí, má v nich žlutej hnis. Jako když má zánět spojivek člověk, je fakt že to má většinou po tom co běhá v trávě atp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.