Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Bydlím v přízemí rodinného domu a jak se oteplilo, objevili se u nás mravenci. Viděl jsem je vycházet z nesčetných skulin, které není možné všechny utěsnit. Jak na ně? Nejlépe bez nějaké chemie, ale za pomoci domácích prostředků. Myslíte, že může pomoct, když nechám na podlaze mrtvé mravence pro výstrahu?
Loni se nam na podzim nastehovali mravenci do plastovych oken, do ramu i kridel. Pokud byl hluk nebylo o nich vedet. V noci vylezli a radili. Zkouseli jsme vsechno mozne od babskych rad az po modleni, ale nakonec pomohl REBEL na hubeni hmyzu. Uz nikdy se nebudu zdrzovat necim jako skorice a hrebicek, dokonce jsem tam strikal ocet atd. Zkousel jsem to profouknout kompresorem, ale ta kralovna tam byla snad prilepena . Nejsem zastance chemie, ale u tech mravencu to jinak neslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.