Dobrý den, obojek pro psa Scalibor, je funkční i proti blechám? Četla jsem, že je proti klíšťatům a komárům. Já potřebuji obojek i proti blechám. Dříve psali, že je na blechy a klíšťata. Komáři mě fakt moc nezajímají. Na vesnici chytnou hlavně blechy. Už se mi to stalo, a je to horor. Nikdy více! Je to obojek pro yorka. A tahle značka se mi líbí v typu toho obojku.
U veterináře se dají koupit nějaké pilule proti "blechám", neznám přesný název. Dávají se ve dvou fázích a podle chování kocoura známých, který neustále někde pobíhá to účinek má. Jinak další známý už vyzkoušel na svém menším hafanovi dost přípravků a obojků, vše nemělo dlouhý účinek.
Já nemám ráda obojky ani pipetky. Psina se mnou spává a mi ta chemie na jejím kožíšku nedělá dobře. Už 3 roky po sobě používáme žvýkací tabletu Bravecto. Funguje na všechny vnější parazity velice spolehlivě.
Dobrý den, za mě taky jedině Foresto. Vyzkoušeli jsme toho hromadu a Foresto vyšel jako nejlepší. Pro psy i kočky. Sice dražší, ale funguje. Tablety Bravecto sice není chemie pro nás páníčky, ale zase je to zátěž pro vnitřnosti toho psa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.