Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěně vs kňučení celou noc

Od: verca* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,žádám o pomoc...mám doma štěnátko jorkšírka...jsou mu 2měsíce a máme ho již 3dny doma,jsme pořád s ním,ale jakmile se vzdálíme,pláče...večer propláče celou noc a tak nám nezbývá,než si ho vzít do postýlky...přitom bychom rádi,kdyby se naučil na pelíšek...prosím napište na Veronika.Kudlanova@email.cz

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Nebuďte s ním pořád, pejsek si musí zvykat také na vaši nepřítomnost, nejprve jen krátkou chviličku a pak rozumně prodlužovat. Nedoporučuje se dělat kolem loučení a vítání příliš velký cirkus, ale spíše z toho udělat běžnou věc a štěňátko rychle pochopí, že stejně jak odejdete, zase se k němu vrátíte a že je to normální. A pokud ho nechcete mít v posteli, tak ho tam prostě neberte, jistě má svůj pelíšek a měl by si zvyknout, že tam bude spávat. Když si nebudete vědět rady, zadejte do vyhledávače "Rudolf Desenský" - má na webu i poradnu, případně se mu dá zavolat a pejskům opravdu rozumí a ví jak na ně.

martina30*
hodnocení

0x

Když si dovezete štěně domů je dobré mít nějakou hračku nebo deku od majitelů kde ještě bude cítit pach štěnat a matky a vždy u některých štěnat trvá týden než se si zvyknou na nové prostředí.Ta postel by si myslím stejně později prošla.Musíte vydržet.

borax*
hodnocení

0x

Tři dny není dlouhá doba, je normální že teskní. Pokud chcete aby pes spal v pelíšku, už NIKDY ho do postele neberte! Jinak se naučí že kňučením dosáhne svého a bude kňučet čím dál víc... Tkže doporučuji zvykat na samotu (na toto téma je toho na netu dost), vydržet a nenechat se jeho pláčem zlomit. Ono si zvykne, nebojte, ale je třeba abyste vytrvali. Neplatí to jen pro postel, co nechcu aby pes dělal, nedovolím mu to nikdy! Takže tak, pořiďte si nějakou literaturu, projděte net a na Desenského se vykašlete. Přeji hodně štěstí!

dusatka*
hodnocení

0x

Veroniko, vydržte. Náš jorkšírek sice nekňučel, ale byl asi tak týden strašně smutný, vůbec nevylezl z pelíšku, když jsme ho postavili kousek od pelíšku, zůstal tam stát jak pecka... jedl jen z ruky a do pelíšku se i počůral. Zhruba během týdne se teprve osmělil. Takže vyčkejte, asi je smutný, ale až se osmělí, bude z něj pěkný darebák!

hanika*
hodnocení

0x

Dobry den,souhlasim .Nase ajsinka take tesknila zhruba pet dni,myslela jsem dokonce ,ze je nemocna jak byla smutna:(,nechtela jsem tez, aby spavala s nama v posteli,tak jsem s ni spala myslim zhruba sedm dni v obyvaku,kdyz jsem odchazela do prace tez knucela, s tezkym srdcem jsem se za ni nikdy nevratila, aby si nemyslela ze knucenim me primeje k memu navratu,bylo to tezke ale naucila se to a mohu rici,ze docela brzy:) Tak vam preji vydrzet a nenechat se tema prekrasnyma ocima zvyklat:)

Štěně vs kňučení celou noc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]