Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám yorkšírského teriéra 14 let. Byl na trhání předních zubu a z krve mu vyšly špatné jaterní testy. Dosud jsem si myslela, že krmím správně- vařené maso + mrkev + rýže, granule Paní veterinářka mi řekla, že už nemůže maso ani sýry. Prosím, kdo máte s tímto problémem zkušenost, poraďte, jak krmit bez masa. Děkuji za vaše rady .
Prosím též, zda bysme mi nenapsali značku granulí, které psům chutnají. děkuji
Kupte mu jaterní dietu a dávejte jen tu. Doma tohle neuděláte. Hepatoprotektivní je ostropestřec. Dělají se z něj přímo tablety na podporu činnosti jater, dá se koupit olej z ostropestřce.
Krmila jste ho dobře, ale už je to starší pejsek. Místo masa můžete používat vařené ovesné vločky, mrkev, rýži, v tom vyvařit stroužek česneku (před podáváním vyjmout). Určitě existují i dietní granule, ale pokud je zvyklý na vařenou stravu, nechala bych mu ji. Někteří psi mají rádi kořenovou zeleninu, jiní ji nesnáší. Maličký kousek masa jednou za čas nevadí (my jsme dávali jednou za deset dní uvařené vykostěné kuřecí krky, tak max. dva).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.