Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu kvalitní české granule?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Pokud možno holistické . Krmím britskými, ale některé druhy začínají v eshopech docházet, tak přemýšlím o českých, kdo ví, co bude. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

3x
Jedine tak marp. Pokud vim, tak jinak zadne ceske opravdu kvalitni granule nejsou.
hodnocení

O tom jsem uvažovala.

novisls
hodnocení

0x

Sice mám zkušenost spíš s kočičím, ale Marp má na můj vkus mizerné složení (strašně hodně sacharidů) a velmi vysokou cenu. Kousek od Prahy se vyrábí Carnilove (značka to ale není česká, patři to pod Brit), které jsou dle mého názoru co do složení určitě lepší.

hodnocení

0x

České nejsou dobré. Hills není k sehnání? Nebo Eukanuba?

re4zon
To si doufam delate srandu. Obe tyto znacky maji sice dobre veterinarni diety, ale jen ty. Bezne granule jsou predrazeny srot vyhoneny reklamou a provizemi veterinarum. Staci si precist slozeni.

floro*
hodnocení

0x

Celkem si chovatelé v našem klubu chválí Yoggies. Mají i spoustu jiných doplňků.

Samozřejmě úplně stoprocentní granule nenajdete ani na celosvětovém trhu natož na českém. Na každých granulích se něco najde. Ale samozřejmě je potřeba vybírat z těch topových, i když nejsou stopro.

Jinak pak ještě máte na víběr maso, alias barf :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]