Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte vyřešeno - berte fenku při vítání do náručí. Zdravím!
Příklad - jsem doma (a třeba spím), někdo zazvoní či zaklepe (už to mě probudí) a pes začne štěkat (až v tom okamžiku klepání či zvonění). Vím, že pes neštěká v náručí, tak ho tak uchopím a jdu otevřít (pes je v klidu a návštěvník také - když toho psa nezná, tak by ten štěkot mohl brát jako útok a mít obavu).
Mám dobře vychovaného psa, ale tohle hlasité vítání mě přivádí do stavu zuřivosti. Pes řve, návštěva zesílí hlas, na patře, v protějším bytě se rozštěkají psi. Blázinec na kolečkách. Pak se mi podaří psinu odchytit, ale stejně neutiším. Když odjíždím na dialýzu a Dorka jde k sousedům, tak také celou hostitelskou rodinu a naopak pak mě, vítá štěkotem, který nejde ztišit. Navíc cca před měsícem ohluchla, takže bezmoc. Čistá bezmoc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.