Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je s mým kocourkem

Od: julosek* odpovědí: 4 změna:

Kocourek se vyhýbá určitému místu v obýváku,kam dříve chodil bez jakýchkoliv problémů,něco mu na ploše zhruba 3x3 m vadí a velmi vehementně se tomuto místu snaží vyhnout.Bydlíme v přízemí a nad námi je ještě jedno patro s identickým bytem!Upozorňuji,že inkrinované místo je zcela prázdné,pouze koberec,velmi mi to připadá,jako by v tom místě působilo nějaké elektromagnetické záření...Múže mi prosím někdo poradit,moc prosím!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, že u vás nejsem, mohu jen hádat. A spíš než vymýšlet nějaké vlnění, záření, entity apod., důvod bude pragmatičtější. Buď špatná zkušenost nebo (a to spíš) něco nelibého cítí. Myslím čichem. M.

Možná tudy vede "patogení zona", která kocourkovi nevyhovuje. Obecně jsem vždy slyšela a četla, že těmto místům se vyhýbají psi a kočky je naopak vyhledávají. Ale i zde může platit, že výjimka potvrzuje pravidlo. :)

72mona3*

No jo, jenže to by se tam musela z ničeho nic vytvořit. Předtím tam chodil bez problémů. *nevi*

Můj pejsek před lety také bez zjevného důvodu odmítl jít přes konkrétní místo - úzká ulička mezi zahradami. Chodili jsme tam každý den a on najednou stávkoval. Opravdu se bál projít. Ale další den už beze strachu kráčel středem. Kdo ví, co cítil.

liska5
hodnocení

0x

A pod váma ve sklepě není nějaký přístroj, motor, vedení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]