Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočičí trápení

Od: artemis* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám doma osmiměsíčního kocourka. Za dobu, co ho mám, jsem u něj nikdy nezaregistrovala žádný zdravotní problém. Ovšem poslední dobou na něm pozoruji nadměrný příjem vody, také se více zdržuje doma, nejčastěji někde v úkrytu. Jeho chování se poněkud nepodobá tomu, které si udržoval doteď, více spí, více se mazlí. Může se jednat o jarní únavu, či něco více? Je třeba ho vzít k veterináři?

Děkuji za veškeré odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladycat*
hodnocení

4x

Kocourek může mít zánět močových cest - dle nadměrného pití. Pokud je kastrovaný, je ještě větší šance. Zajděte s ním k veterináři.

72mona3*
hodnocení

2x
Jarní únava u kočky? Kdepak. Pokud jste si všimli většího příjmu tekutin, je návštěva veterináře na místě. M.

hodnocení

2x

Kocoura dejte vykastrovat. Dospívá a stává se z něho šelma, která má jiné zvyky než kotě. Ještě chvíli a bude velice smradlavě značkovat po bytě. Když to začne, velice rychle se to stane zlozvykem a pak ani kastrace nepomůže. ;) Nemusíte se toho zákroku bát, je to jen maličký řez a za hoďku už neví. ;) Všichni tři jsou kastráti. Vždyť i na výstavách je kategorie kastrátů.

Kočičí trápení

Moje řeč a stejné zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]