Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybářský lístek

Od: houbes* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jakou platnost má rybářský lístek? V jednom svazu jsem udělal povolenku, potom jsem na ryby nechodil a do toho jsem se přestěhoval cca po 15 letech hledám povolenku, kterou dnes už nemohu najít. Co mi poradíte mám si v jiném městě co dnes bydlím 15 let udělat novou registraci a nebo stačí jim tady na rybář. svazu říci, že jsem už členem ale v jiném městě? Nezrušili mi už registraci? Děkuji..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

houbes*
hodnocení

Dobrý den, tak jsem tam zavolal a platnost, nebo-li registrace zanikla. Tak školení jednodenní musím udělat znova :(

hodnocení

0x
No to je blbost pokud sis jednou pořídil rybářskej lístek je to jako řidičák
Ale i tomu občas pozbude platnost
Takže pokud máš starý rybářsky lístek tak ho vemeš dojdeš na magistrát kde ti za poplatek vystaví novej
Na žádný školení nemusíš
Sám sem to takhle obnovoval po 30 letech
Našel sem rybářskej lístek z roku 1982 s nim a občankou zašel na magistrat a vystavili mi novej lístek
S listkem sem zašel na rybářský svaz je jen na tobě na kterej zajdeš ja sem třeba kvúli ceně pod Plzenským ačkoliv sem Karlovarskej a zaplatíš si bud krajskou nebo repblikovou povolenku zaleží na tobě kde všude chceš chytat a co chceš chytat
Já mám krajskou a stalo mi to 2400kč
Je to na rok pak vyplníš ulovkovej lístek vratíš a pokud budeš chtit chytat dal zaplatíš si chytání na další rok
Pokud nemáš starej lístek a nemáš jak dokazat žes chytal ryby a yl kdysy členem pak ano musíš znova absolvovat školení *palec*
houbes*
hodnocení

Právě, že ten lístek už nemám :( no nic školení je zdarma . Mam si akorát projít nějaké opomenuté znalosti v testu :) rybsvaz.cz/...
asd1

Pokud lístek nemáš, tak k rybářům pro bumážku, pak na úřad pro lístek ("na furt" je za litr), pak hurá zpátky k rybářům pro povolenku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]