Dobrý den, jakou platnost má rybářský lístek? V jednom svazu jsem udělal povolenku, potom jsem na ryby nechodil a do toho jsem se přestěhoval cca po 15 letech hledám povolenku, kterou dnes už nemohu najít. Co mi poradíte mám si v jiném městě co dnes bydlím 15 let udělat novou registraci a nebo stačí jim tady na rybář. svazu říci, že jsem už členem ale v jiném městě? Nezrušili mi už registraci? Děkuji..
No to je blbost pokud sis jednou pořídil rybářskej lístek je to jako řidičák Ale i tomu občas pozbude platnost Takže pokud máš starý rybářsky lístek tak ho vemeš dojdeš na magistrát kde ti za poplatek vystaví novej Na žádný školení nemusíš Sám sem to takhle obnovoval po 30 letech Našel sem rybářskej lístek z roku 1982 s nim a občankou zašel na magistrat a vystavili mi novej lístek S listkem sem zašel na rybářský svaz je jen na tobě na kterej zajdeš ja sem třeba kvúli ceně pod Plzenským ačkoliv sem Karlovarskej a zaplatíš si bud krajskou nebo repblikovou povolenku zaleží na tobě kde všude chceš chytat a co chceš chytat Já mám krajskou a stalo mi to 2400kč Je to na rok pak vyplníš ulovkovej lístek vratíš a pokud budeš chtit chytat dal zaplatíš si chytání na další rok Pokud nemáš starej lístek a nemáš jak dokazat žes chytal ryby a yl kdysy členem pak ano musíš znova absolvovat školení
houbes*
Právě, že ten lístek už nemám no nic školení je zdarma . Mam si akorát projít nějaké opomenuté znalosti v testu rybsvaz.cz/...
asd1
Pokud lístek nemáš, tak k rybářům pro bumážku, pak na úřad pro lístek ("na furt" je za litr), pak hurá zpátky k rybářům pro povolenku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.