Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava řetízku na psa

Od: hanab* odpovědí: 7 změna:

Asi jsem úplně pitomá, ale absolutně nevím, jak zpátky zadělat tento typ řetízku na psa, který se nám nějakým zvláštním způsobem podařilo rozdělat *smich* ...jde to nějak bez použití hrubé síly?

Oprava řetízku na psa
Oprava řetízku na psa #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x
Neprotahujeme kroužek přes kroužek, nýbrž řetízek přes kroužek. Ovšem nevím, jak to vysvětlit, aby to bylo pochopitelné. M.
doplněno 28.02.20 20:31: V podstatě uchopit kroužek mezi prsty tak, aby byl horizontálně, druhou rukou zvednout druhý kroužek nad něj tak, aby byl řetízek napnutý. Pak pomalu spouštět. Řetízek se prověsí právě do kroužku, který je dole. A to je celé.

hodnocení

4x

Vezmete do ruky jeden kroužek a prostrčíte řetízek. Tahem za řetízek skrz kroužek dáte do původního tvaru. Otázka několika vteřin.

joudic*
hodnocení

3x

@asd1 *poctar**vtip* jen to provlece prece jednim nebo 2. okem ten retez, ne krouzek krouzkem

asd1

No jooo, někdo projeví inteligenci, já bych projevil velkou sílu :D

hodnocení

2x

Záleží, jak psa upnete, na jaký kroužek. jeden ze stahováku udělá normální obojek a druhý kroužek funguje jako stahovací obojek. Zbytečně ho nepoužívejte, pouze na výcvik.

asd1
hodnocení

0x

Kroužek přivázat, špagát protáhnout druhým kroužkem a ukotvit. Druhý kroužek přivázat po stranách a zabrat za špagát aby se procpal přes ten první uvázaný kroužek - takhle to půjde silou bez poškození kroužků. Pokud se u toho udělá ovál, tak ho pak sklepneš zpátky do kroužku (ale mělo by to být v rámci pružné deformace tj. sklepávat potřeba nebude)..

hanab*
hodnocení

Díky moc, už jsem pochopila ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]