Nejste přihlášen/a.
3x
doplněno 21.02.20 14:49: Buď ti do toho z boku svítí slunce, nebo tam máš moc nezpracovaných živin. Takže buď příliš světla nebo překrmuješ. Chtělo by to nějaký bujně rostoucí rostliny typu jávský mech nebo stolístek které by ty přebytky živin spotřebovaly.
2x
Já jsem akvarista samouk, ale takto blbě teda filtr nemám.
Používám taky filtr typu "bublifuk" a mám ho normálně na svislo na boční stěně akvária.
Tvůj filtr nemůže téměř fungovat, protože spodní plochou leží na dně a horní plochu máš zasypanou.
Ten filtr musí být ze všech stran volně přístupný průtoku vody.
Já používám bio akvarijní filtr.
1x
Celý princip je v tom, že bubliny vynáší trubkou i trochu vody a je nasávána houbou dole. Víc v tom není. Když vytáhneš konec trubičky trošku nad hladinu, tak uvidíš kolik vody vynáší. Přijde mi to opravdiu retro v době dostupných malých čerpadel, které jsou mnohem efektivnější. Ale má to řadu zastánců... ovšem to AQ by chtělo řádně od podlahy opravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.