Nejste přihlášen/a.
Hezký den, dva roky mám páreček andulek, loni zahnízdily a zdálo se vše OK.Letos jsem jim pořídila prostornější klec a zároveň jsem koupila ještě jedno mládě - samečka - a nastal problém : starý sameček se hned seznamoval a předváděl, ale zároveň začal útočit na svou družku, nalétával na ni, pronásledoval ji, ikdyž seděla jinde než oni dva, takže jsem je musela zase rozdělit, mládě pryč a samičku jsem nechala s původním partnerem a ticho po pěšině, starý si jí ani nevšiml...Ale projevuje značnou touhu dostat se k mladému.Toho jsem umístila do vedlejší klece, takže na sebe vidí.
Budu muset dát samičku pryč, nebo myslíte, že je to jen přechodné pobláznění a že se to časem spraví? Včera to vypadalo na smrtelnou nenávist k ní, že by to byl takový sobec a chtěl mladého jen pro sebe?
Jsem z toho docela zoufalá, netušíte někdo, co s tím mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.