Prosím setkal se někdo z vás s čmelikem doma v rod. baráku? (Myslím tedy podle dostupnych informaci že na 99%je to čmelik kuří). Pred par dny jsem je objevila doma a když jsem vydezinfikovala vnitřek, zjistila jsem že to leze přes okna zvenku jsem už z toho zoufalá. Vůbec nevím kde se to tu vzalo. Sousedka to nemá. Jediný co mě napadlo jestli to není od souseda co má slepice. Ale on má kurnik čistý, byla jsem tam? Okna máme zavřený a denně jich minimalne 50 zabiju. Už jsem použila Atak Deltacaps v postřiku, Biolit a dnes Křemičity prášek od Agrobio. porad nekudy prolejzaj ty svině. Prosím o pomoc jak se toho zbavit? Jsem už opravdu zoufalá. Bydlíme v novostavbe necele 3 roky. Případně jestli to není čmelik tak co to je?. děkuju doplněno 09.02.20 21:13: Ještě nějaký fotky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.