Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očichávání u kocourka

Od: vendy* odpovědí: 6 změna:
Prosím vás... Mám takovou otázku
Dost často se mi stává že náš kocourek mě začne očichavat ale tak zvláštně a dlouho a potom co zvedne hlavu tak má otevřenou tlamičku a kouká do blba jak kdyby byl paralizovaný :D a vypadá to opravdu komicky :D
Strašně by nás zajímalo co to znamená takže pokud někdo víte tak mi to prosím napište, děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x
Fémování. :) M.
doplněno 05.02.20 17:51: *zed* flémování.
Omlouvám se.
doplněno 05.02.20 22:27:

Omlouvám se ještě jednou, tentokrát za stručnou informaci. Málo času*hi*

Popsáno je to samozřejmě třeba i na Wiki nebo zde. I můj kocour to občas dělá, ale ne moc často. Je to vlastně takové "ochutnávání"vzduchu a opravdu to vypadá zvláštně. Kocour na fotce není můj, ale výraz je podobný:

Očichávání u kocourka
vendy*
hodnocení

Ach taak to si musím najít
Děkuji moc :)

hodnocení

1x

Netřela se o Vás nějaká jiná kočka nebo kocour? :D

wanesa*
hodnocení

0x

Nabírá pachy ,to dělají všechny kočky.:)Mám dvě a taky to dělají a taky mají takový výraz:)):)

figurek*
hodnocení

0x
tomu postoji se neříká fémování, ale flémování. Přečtěte si co kočky v nose vlastně mají. cs.wikipedia.org/... V článku pod linkem se píše, že tento orgán u koní a kočkovitých šelem zachytává pachy související s rozmnožováním (flémování). Myslím že je nejvyšší čas dát vašeho kocourka vykastrovat, protože mu velmi fajnově voníte, možná nějakou kočkou.

dnes
hodnocení

0x

Kocourek trpí, že nejste kočka. Teda jako zvíře..kočka. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]