Nejste přihlášen/a.
Prosím vás... Mám takovou otázku
Dost často se mi stává že náš kocourek mě začne očichavat ale tak zvláštně a dlouho a potom co zvedne hlavu tak má otevřenou tlamičku a kouká do blba jak kdyby byl paralizovaný :D a vypadá to opravdu komicky :D
Strašně by nás zajímalo co to znamená takže pokud někdo víte tak mi to prosím napište, děkuji![:) :)]()
Dost často se mi stává že náš kocourek mě začne očichavat ale tak zvláštně a dlouho a potom co zvedne hlavu tak má otevřenou tlamičku a kouká do blba jak kdyby byl paralizovaný :D a vypadá to opravdu komicky :D
Strašně by nás zajímalo co to znamená takže pokud někdo víte tak mi to prosím napište, děkuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
72mona3*
4x
Fémování.
M.
doplněno 05.02.20 17:51:
flémování.
Omlouvám se.
doplněno 05.02.20 22:27:![Očichávání u kocourka]()
doplněno 05.02.20 17:51:
Omlouvám se.
doplněno 05.02.20 22:27:
Omlouvám se ještě jednou, tentokrát za stručnou informaci. Málo času![]()
Popsáno je to samozřejmě třeba i na Wiki nebo zde. I můj kocour to občas dělá, ale ne moc často. Je to vlastně takové "ochutnávání"vzduchu a opravdu to vypadá zvláštně. Kocour na fotce není můj, ale výraz je podobný:

figurek*
0x
tomu postoji se neříká fémování, ale flémování. Přečtěte si co kočky v nose vlastně mají. cs.wikipedia.org/... V článku pod linkem se píše, že tento orgán u koní a kočkovitých šelem zachytává pachy související s rozmnožováním (flémování). Myslím že je nejvyšší čas dát vašeho kocourka vykastrovat, protože mu velmi fajnově voníte, možná nějakou kočkou.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]