Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuny v podkroví nad sádrokartonem

Od: janoule odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,já vím,že tato otázka už tu byla,ale já mám kuny v podkroví,tj.v prostoru mezi sádrokartonem a střešními taškami.Měla by tam být tepelná izolace,ale teď už tam nic není,zato tam jsou kuny.Poradí někdo,jak s nimi zatočit? (je to otravné a nemůžu spát...) Díky moc za jakoukoli pomoc... Jana

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

2x

tak se koukněte na staré záznami do archivu třeba tam bude nějaký dobrý nápad jak se jich zbavit. Jinak pokud je máte v podkroví tak vám kočka ani pes moc nepomůže. Zkuste do masa dát jed a kunám to tam někam podstrčit. Bude to asi jediný způsob jak se jich zbavit.

janoule
hodnocení

Děkuji za pomoc,taky jsem si tak říkala,že jedině snad otrávit..díky..

hodnocení

0x

Umístěte do podkroví širokou nádobu (talíř, misku) s čpavkem nebo alespoň čpavkovou vodou. Vyzkoušeno, neškodí, funguje!

janoule
hodnocení

A mám to tam nechat pořád nebo můžu po čase odstranit?

Již několikrát jsem v diskuzích zahlédl, že je reakce velmi rychlá. Tedy do tří dnů by měl být klid...

slyselajsemze
hodnocení

0x

Jejich přirozený nepřítel je rys, takže pokud někde seženete rysí výkaly, máte vyhráno :)

hodnocení

0x

jedna babská rada doporučuje lidské vlasy do děrovaného pytlíku ...údajně funguje

kuny dnes obtěžují dost - i motoristy a lezou na teplé motory a žerou izolace i hadičky

xenie*
hodnocení

0x

My jsme měli do nedávna taky kuny nad kurníkem, dělaly strašný rámus, budilo nás to v noci, dokonce se dostaly do kurníku a zakously nám 2 slepice. Nalili jsme dle rady na tomto fóru do misek čpavkovou vodu a k tomu nechali přes 3 noci hrát rádio a po kunách se slehla zem. Snad se už nevrátí, a kdyby, tak už vím , co na ně platí.

Xenie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jed na kuny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]