Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bostonský Teriér

Od: val odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na pár otázek ohledně bostonského teriéra. Máte s ním nějaké zkušenosti? Jaké jsou výhody, nevýhody. Když bych se rozhodla mu vařit, tak co by to mělo být?
Já co vím, tak je, že velké oči nemusí být vždy výhodou – díky svému vyboulení se snáze poraní a postihují je vředy rohovky (to se třeba pozná jak? Pak že musím dát pozor aby se nepřehřal v létě a v zimě se naopak doporučuje nějaký obleček.
Je ještě něco co bych měla vědět? Jak s procházkami? Jak je učenlivý a poslušný?
Moc děkuju zda někdo napíše. Mně se ten pejsek hrozně líbí a vzhledem k tomu, že budu chtít pro něho jen to nejlepší, tak všude hledám, ptám se...
Předem děkuju moc za zpětnou vazbu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bostonků příliš nepotkáváme. Já jsem potakala 2 a s jednou paní jsem se dala do řeči, protože ta čubinka poslouchala jako hodiny, bylo vidět, že dostala správný výcvik a svou paní respektuje. Záměrně to píšu takhle, protože znám psy, kteří výcvik dostali a stejně na paní kašlou. :-D Navrhovala bych vám, pohledejte na netu Klub bostonských teriérů a tam diskuzi. Jaro už je za rohem a začnou výstavy. Zajděte si na nějakou, dejte řeč s chovateli a tam také najdete stanici, která bude mít štěňata.

hodnocení

0x

Bostonský Teriér byl v Americe vyšlechtěný na psí zápasy. Z toho si další odvod´te sama. Pokud´ to bude váš první pes tak si to ještě rozmyslete,mohla by jste být hodně sklamaná. Mluvím z vlastní skušenosti. Jsou to paličáci,a jestli nedostane od mládí poctivý výcvik bude škoda bezva pejska. Od mého dětství jsme měly vždycky doma psa. Knírače, vlčáka, pouliční směs ale takhle poslušnou a chytrou a paličatou fenu ještě nikdy.To od dětství znamená 50let,takže těch psů a pejsků už bylo dost.Ta naše mimo svých hraček nikdy nic neroztrhala, o vyvenčení se naučila říkat hodně brzo,s kocourama je největší kámoška a v mazlení nemá konkurenci.Hodně záleží od koho si pejska vezmete, i když je s mámou jenom pár

týdnů pochytí od ní pár návyků jako to bylo u nás. Tak že syn jenom pokračoval v nastavených návycích.Ještě jedna důležitost,je to sportovec a jakej. pokud nedostane svojí dávku sportu tak je naštvaná a nemluví s nikým. Tak vám držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]