Nejste přihlášen/a.
Bostonků příliš nepotkáváme. Já jsem potakala 2 a s jednou paní jsem se dala do řeči, protože ta čubinka poslouchala jako hodiny, bylo vidět, že dostala správný výcvik a svou paní respektuje. Záměrně to píšu takhle, protože znám psy, kteří výcvik dostali a stejně na paní kašlou. Navrhovala bych vám, pohledejte na netu Klub bostonských teriérů a tam diskuzi. Jaro už je za rohem a začnou výstavy. Zajděte si na nějakou, dejte řeč s chovateli a tam také najdete stanici, která bude mít štěňata.
Bostonský Teriér byl v Americe vyšlechtěný na psí zápasy. Z toho si další odvod´te sama. Pokud´ to bude váš první pes tak si to ještě rozmyslete,mohla by jste být hodně sklamaná. Mluvím z vlastní skušenosti. Jsou to paličáci,a jestli nedostane od mládí poctivý výcvik bude škoda bezva pejska. Od mého dětství jsme měly vždycky doma psa. Knírače, vlčáka, pouliční směs ale takhle poslušnou a chytrou a paličatou fenu ještě nikdy.To od dětství znamená 50let,takže těch psů a pejsků už bylo dost.Ta naše mimo svých hraček nikdy nic neroztrhala, o vyvenčení se naučila říkat hodně brzo,s kocourama je největší kámoška a v mazlení nemá konkurenci.Hodně záleží od koho si pejska vezmete, i když je s mámou jenom pár
týdnů pochytí od ní pár návyků jako to bylo u nás. Tak že syn jenom pokračoval v nastavených návycích.Ještě jedna důležitost,je to sportovec a jakej. pokud nedostane svojí dávku sportu tak je naštvaná a nemluví s nikým. Tak vám držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.