Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonvalescence psa po operaci

Od: 72mona3* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer.

Chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo měl psa po operaci páteře. A pokud ano, jak se choval v průběhu rekonvalescence (psychika, bolest). Díky, Mona.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neumím poradit. Jen bych vás chtěla poprosit, pohlaďte ho za mě a pofoukejte mu velkou bolest. Nic jiného nemohu. Chudáček!

72mona3*
hodnocení

Děkuju, předám *srdce*

hodnocení

0x

Nelitovat, chovat se normálně a být opatrná.

72mona3*
hodnocení

Ájo, děkuju. Ale já nepotřebuji poradit se svým chováním. Potřebuji poradit s tím jeho*cteni* M.

dana*
hodnocení

0x

Dobrý den,

získala jste nějaké informace a zkušenosti s rekonvalescencí pejska po operaci páteře? Jak je na tom váš pejsek? Já si jdu zítra vyzvednout svého pejska po operaci. Děkuji Dana

72mona3*
hodnocení

Bohužel ne.

Jinak co se týká operace, vše proběhlo v pořádku. Naštěstí úplně nepadnul na nohy, motorika i cit byl zachován, pouze o tom nevěděl (takže netušil jak a kam je vlastně dává). Teď už bych to na něm ani nepoznala, pouze někdy, při rychlejším pohybu mu třeba podklesnou. Striktně dodržujeme klidový režim, ale to jsme dělali i před operací.

Vše jsem řešila s veterinářem, hodně dlouho trvalo, než se psychika vrátila do normálu. Jim při cvičení perfektně spolupracoval, mně to bojkotoval. Pouze masáže byly bez problémů, ty miloval vždy. První týdny doma byl stále rozhozený, klepal se - nebylo poznat, jestli ho něco bolí, nebo jestli je to psychika. Nakonec to asi bylo obojí. A nepomohla tomu ani háravka někde venku.

Držím palce a věřte mi, že cokoliv je lepší než ta hrozná nejistota před operací. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]