Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour značkuje i po kastraci

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, doma máme dva kocoury (7 a půl roku a 6 a půl roku), oba kastrované. Mladší kocour má časté tendence sexuálního uspokojování se na kožešině a k tomu chodí značkovat vstupní dveře našeho bytu s pravidelnou četností. Nedávno na protest, že něco nedostal přiběhl ke dveřím, vztyčil ocas a s pronikavým pohledem do očí označkoval dveře. Stalo se Vám to také někomu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

A kdy byli kastrovaní? Ono se s kastrací nevyplácí moc otálet, protože jakmile se to naučí, nemusí přestat ani po kastraci. Kastrátů, dříve chovných kocourů, co i po kastraci nakrývají kočky, není zrovna málo.

hodnocení

1x

Naprosto běžné.

hodnocení

0x
Stává se to, že to kocoura nepřejde ani po kastraci. Kór když má doma konkurenta. Kdo si vykolíkuje větší území je větší pán. Někdy pomůže všechny místa kde značkuje přestříkat výraznou voňavkou někdy ani to ne. Náš dal pokoj až když jsem ho u toho chytil a seřezal ho pantoflí aby pochopil že pánem domu jsem já. Tady už není na žádný utlocit prostor. Dokud mu necháte pocit že bytu vládne on, vděku se nedočkáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]