Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psí granule na snížení váhy

Od: dana123® odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu, jaké granule koupit pro jorkšíra, 2,5 roku, na snížení váhy. Má hodně přes váhu, pohybu má dost, ale pořad by jedl, jak někdo jí, tak loudí...Mám strach až bude starší ze zdravotních problémů. Děkuji za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud je zdravý, nasadit granule na redukci hmotnosti. Z pamlsků doporučuji občas dát hovězí čéšku. Špatně se shání, ale vyčistí zuby a dlouho mu vydrží.

hodnocení

Dobrý den, myslela jsem konkrétní značku, ale děkuji za tip, uz jsem si tam vybrala, tak jsem zvědavá, až budeme dávkovat jak se má, jestli už prázdná miska nebude litat po bytě :)...Hezký den, dana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]