Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka?

Od: ivana123 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nevíte co by to mohlo být? Leze mi to, a možná i ten samý druh líta, kolem postele
Co je to za brouka?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odhaduji to pouze podle tvaru těla, protože zbarvení nevidím (možná moje chyba) a nevím nic o velikosti. Takže, pozemka obecná (porovnejte s obrázkem na internetu). Zdravím!

biolib.cz/...

doplněno 14.12.19 23:26:

ivana123 - v tom případě to pozemka není (ale nevím, co to je).

doplněno 14.12.19 23:43:

ivana123 - našel jsem, že velikost pozemky je od 5 mm asi do 20 mm. Ovšem, ona má výrazné zbarvení, tak černá by asi nebyla. No, on Vám snad někdo poradí lépe (já měl snahu ).

ivana123
hodnocení

I tak moc děkuji!:)

ivana123
hodnocení

Dobrý den, děkuji z odpověď, chyba bude na moji straně, fotila jsem to s bleskem. Brouk je celý černý, má zhruba 5mm a zalízal do spár. Pozemka mi příjde jiná:(
ivana123
hodnocení

ale možná se pletu

skeptic
15.12.19 06:37
hodnocení

0x

Smutnice je maličká, černá muška kolem květináčů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]