Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Raid proti komarum-co se děje s komarem?

Od: lenaa odpovědí: 8 změna:

Zdravím, prosím, nevíte zda Raid proti komárů do elektricke zasuvky ty mrchy i zabíjí, nebo je jen omámi, že mě pak nebodají...?Od mala jsem vice citlivá na komáři bodnutí a od bodnutí hovadem jsem skončila v nemocnici, proto dovolene a vlastně celé léto u nás mívám často vše možné i nemožné proti komarum. Všude máme sítě... a přesto mě včera dostal-la v ložnici komár,-komarice-:) kdy mi nepříjemne otekla ruka.. Hned jsem si vytáhla Raid do elektřiny a dnešní noc už ok, ale doteď vlastně nevím jestli jsou po Raid jen omámeni, nebo rovnou zabiti.. Děkuji..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Teď v zimě komár? ,resp samička komára? Jestli to nebyla jen bleška!Ale komár asi neee. to muselo být něco jiného-letos bez sítí na oknech a dalších pomůcek a za celé léto ani jeden komár!Jinak krev nesají komáři -tedy samečci ale jen samičky-stejně jako u lidí-jen ženské!

72mona3*

Tak pozor, u nás ještě komáři jsou. Nastěhovali se mi do prádelny, protože tam často větrám dveřmi - tedy bez sítě. Ovšem pohlaví jsem nezkoumala. M.

jani*

Také jsem našla jednoho v koupelně. Stačí když se venku oteplí a odněkud to vyleze. Otevřete okno a máte ho tam.

lenaa
hodnocení

Děkuju za odpověď a ano, vím, že koušou jen samice a proto jsem tam dala i ten ženský rod-:)i přesto, že se oslovuji-ten komar-Jsme v RD a komáry doteď hojne zabíjím v našem sklepě odkud mají snahu utíkat do vyšších pater k nám domů, kde je mnohem tepleji a kde máme všude sítě. Jsem na ně celý život alergická, kdy mi dané místo dost nateče a pak si beru Dithiaden, který mi vždy pomůže na splasknuti, ale naštěstí to je jen výjimečně a just se zrovna komarice zatoula a pobodala me-:)Brzy ráno mě probudilo ono neprijemne typické bzuceni komára kolem ucha.. Děkuju..

hahanaj*
hodnocení

2x

Raid do zásuvky odpuzuje komáry .Vždy jsem si ho vozila na dovolenou k moři a sousedi si stěžovali co mají komárů a amy nic...prostě do místnosti nepřiletí.

I je to na obalu napsáno - odpuzovač hmyzu a komárů

skeptic
hodnocení

2x

Komár do místnosti samozřejmě přiletí, ale nadýchá se jedu a je omámen. Začne padat k zemi, několikrát se ještě marně pokusí vzlétnout - vždy znovu spadne na zem. Po několika hodinách umírá. Už před léty jsem popsané počínání komárů pozoroval na nočních směnách, měli jsme zapnutý Raid s odpařovacími polštářky.

doplněno 17.11.19 20:59:

...ještě taková zajímavost: Jakmile se komár nadýchal a spadl, roztřepil se mu konec sosáku. Jako když je roztřepen konec niti, kterou díky tomu nelze navléct do ucha jehly. Čím to je, netuším. Nejdůležitější ovšem je, že po nadechnutí jedu komár nejeví sebemenší zájem sosat krev. Přesněji řečeno komářice, jak píše kolega výše. To ostatně platí i pro klíšťata.

lenaa
hodnocení

Moc děkuju za odpověď, budu doufat, že ta mrcha to neprezije-:)

lenaa
hodnocení

Děkuji za naději, že jsem tu mrchu minimálně omracila k neziti, ne-li rovnou zabila.-:)Před chvilkou jsem raid vytáhla z elektřiny, tak budu doufat, že te potvore došel dech-:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]