Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antiparazitní obojek

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

Od jara do podzimu mám vždy Foresto, je bezkokurenční. Ale potřebuji poradit nějaký na teď přes zimu, na 4 měsíce, který absolutně nesmrdí. Vloni jsem koupila nějaký bylinný, který měl vonět po esenciálních bylinných olejích a to byl doslova děs. Doma jsem s hafíkem nevydržela, pálily mě oči a jen pro zajímavost, rozhodla jsem se, že ho vyhodím, dala jsem ho větrat na balkon a smrděl ještě za dva měsíce.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

2x
A co tabletu vydrží cca 3 měsíce a cena cca 700 Kč Používáme a naprostá spokojenost ...
hodnocení

To je snad trochu drahé, když za Foresto dám okolo 500 a je na 7 měsíců.

hodnocení

2x

Již 3rokem maji moje 2 micinky a 1 pejsek Foresto,od brezna -do prosince,za cele ty roky jsme neměli ani jedine kliště,ani blesku a to chodi ven,když chteji.Pres zimu nic.S Forestem mam opravdu dobre zkusenosti.To neni zadna reklama,pouze moje zkusenost.

hodnocení

Jo to máte pravdu, jenomže bohužel my jsme byli včera stříhat a ani mně ani paní stříhačce se nepodařilo Foresto sundat, tak jsme ho musely přestřihnout.

hodnocení

1x
Proč nekoupíte kapku za krk? Ve výsledku to vyjde levněji a pes se nemusí otravovat s obojkem.

72mona3*
hodnocení

0x

My taky máme každoročně Foresto. Přes zimu nic. Máme štěstí, blešky se nám vyhýbají. Nevydržíte také bez ochrany? M.

hodnocení

Jde jen o tom, aby na něj neskočila nějaká ta bleška od jiného psa a v teplé zimě mohou být i klíštata. Vloni jse neměla nic, protože tamten jsem vyhodila

hodnocení

0x
Mě vyjde fypryst combo na 145korun a máme to na celý rok. Obojek někteří psi nesnesou stále na krku.
hodnocení

Co je to za nemysl, prodává se kolem 120 Kč a jeho účinnost je 4 týdny.

Kupuju větší a mám to na 4x. Je to na 8 týdnů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]