Nejste přihlášen/a.
Mám osmiměsíčního vykastrovaného kocoura, byl zvyklý doma max.na předzahrádce a to ještě pod dozorem. Dost se bál. Vyskočil mi oknem a zmizel.Na zavolání nereaguje.Mám strach, jestli trefi zpátky, všude v okolí zahrad je vysoká tráva,tak ho ani nemůžu vidět.
To víte, že trefí domů. My jsme se před lety přestěhovali z jednoho konce vesnice na druhý,i s kočkou. Několik dní jsme ji drželi uvnitř, aby se neztratila a když se dostala ven, co myslíte, že udělala? No vrátila se zase zpátky do starého bydliště. Tam na nás týden čekala. Co celou tu dobu jedla - nevím, protože barák byl prázdný a ještě dnes mě polévá horko,když si uvědomím, že při zpáteční cestě musela překonat dálnici ...Takže klid, až dostane hlad, bude fofrem zpátky.
Také doufám, že se vrátí. Možná, že pokud nemá obojek proti klíšťatům, tak bude plný těch potvor. Já jsem se přestěhovala i s kocourem asi o 1/2 km dál. A i když to měl přes jednu velmi frekventovanou silnici, vrátil se zpátky do domečku. Tam mi ho pohlídala sousedka a tak jsme pro něj jeli. Ještě jednou byl asi 2-3 dny pryč, ale to už přišel sám. A už je to v pohodě. Takže občas ho zavolejte, je to ještě kotě, tak aby se za někým nevydal. Moc přeji, aby se neztratil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.