Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si koupit jorkšírského teriér s krátkou srstí ale nemůžu ho najít.
Může mi někdo poradit jak hledat.
Většinu Yorkshiru jsem našel dlouhou srstí.
Předem díky.
5x
Jorkšírci, všichni, mají srst, která roste. Když ho necháte, bude dlouhosrstý a když ho ostříháte, budete mít krátkosrstého. Jeho srst připomíá více vlasy, které nelínají, než psí chlupy. V několika barevných variantách. A také nesmrdí jako pes. Jork se koupe, češe, stříhá. Je to terier, tedy záleží na tom, co si z něho vychováte. Jestli gučáka nebo malého draka. psi-plemena.cz/...
Taky jsme mely takoviho fesáka a po koupani nebo když zmoknul tak smrděl vic než labrador kterej bydlel v boudě a mel tak mastnou srst že se ho voda ani nedotkla.
nevím, jak je to možné, ale já Dorku koupám vždycky, když převlékám postele. Tedy co cca 3 týdny. Má svůj šampon s norkovým nebo jojobovým olejem. Občas si s ním umyju vlasy já a je skvělý! Jen ji po koupání musím hlídat, aby se mi nevyválele v něčem "voňavjejším".
To, co píšete, to se stávalo s kníračem. Toho jsem nekoupala, pouze trimovala a stříhala. Byl drsnosrstý a z mastného chlupu vítr vyfoukal nečistoty. A smrděl psem jen tehdy, když mu něco bylo, když nebyl úpně zdravý. A to pak chodil žadonit o Pangamin (pivní kvasnice se spoutou nerostů a vitaminů)
2x
Hledej biewer, váha je daná od 1,8-3,6kg. Po masu víc rostou, ale bacha ať neztuční. První cca rok držet spíše na granulkach a ovoci, jogurt atd.
0x
Nedá mi to a musím reagovat na babkazov "nesmrdí jako pes".. Paní, to záleží na chovateli, jak se o psa stará a rozhodně to nesouvisí s rasou, U nás v domě žije několik psů a někteří opravdu smrdí a dvě zmalované dámy mi řekly, že by psa nekoupaly.. Dnes je mnoho psů součástí rodiny a rodina se o něj dobře stará. A slušný majitel mu čistí i zuby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.