Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké je nejlepší zvíře do bytu?

Od: ferny123 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nevíte jaké domácí zvířatko je nejlepší do bytu když tatka a bratr mají alergii na srst? Máme želvu ale chtěla bych něco jiného. Děkuji za všechny odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pejska naháče, soused ho má a je nadmíru spokojen. Je ale potřeba si na něho zvyknout.

xsisi*
hodnocení

3x

Nebo pro alergiky jsou dobří pudli a portugalský vodní psi. Ti jsou vyšlechtěni s protialergení srstí. Jinak existují "plešatí" potkani a kočky.

burunduk*

ti plešatí potkani jsou fuzz potkani

lilusinka*
hodnocení

2x

Existují bezsrstá morčátka.viz. dailycavy.cz/... tam si o nich něco přečteš.Však uvidíš některý jsou aji roztomilý:)

ondrasek*
hodnocení

1x

no já mám v každém vlhčím rohu takové ty korýše ...co vypadají jako malý pásovec a v každém suchém rohu několik pavouků ... - a pohoda...člověk se o ně nemusí starat a aspoň má doma něco živého:)

ondrasek*

jinak chovám chameleona Jemenského , cvrčky, sarančata, mouchy a teď zkoušíme tropické motýly. ... no a ještě britskou modrou kočku ale to už není vhodné pro alergiky... Teď se nám narodilo dítě a tak má člověk doost zábavy i bez zvířátek...

cybermagefroll*
hodnocení

1x

Dnes již existují i vyšlechtěná zvířata bez srsti, která bývají prezentována jako vhodná pro alergiky. Zde je však nutné individuální posouzení alergické reakce, pokud vám vadí alergeny obsažené např. ve slinách zvířete, mohou pak problémy přetrvávat. Pokud se rozhodnete, že bez zvířátka se neobejdete, můžete si pořídit takové, které reakci nevyvolá. Alergii nezpůsobuje např. chameleón, had, želva či rybičky.

www.zdrave.cz/mag/...

hodnocení

0x

Ahoj,mám naháčka je fajn,musíš v létě mazat krémem,jako lidskou kůži,hnedle by se spálil,je to ale živý pejsek,pořád chce si hrát,jsem názoru- kdo se nudí pořidte si naháčka!S ním se nudit nebudete!Jinak se dost bojácný opak čivavky,kterou taky mám.Jsem taky alergička...

charlie1366*
hodnocení

0x
Nejlepší pro alergiky jsou naháči nebo třeba morčátko-naháč,nebo zkuste rybičky.Nebo kočka naháč
doplněno 19.07.09 16:49:

kocka-info.cz/... kocka-info.cz/...

petr123*
hodnocení

0x

Třeba hadi nebo ještěrky by nemusely být marné, pokud už teď máš želvu a umíš se o ni starat.

verunkaa*
hodnocení

0x

Tak na tuto otázku je lehká odpověď. Prostě zvíře které nemá srst. Např. pes,kočka,morče a existují i králíčci. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]