Sušeného lososa(takové kostky to jsou),pak takové vepřové pásky,kousky masa nebo někdy i kousek párku...,ale s tím párkem se to nemá přehánět,je dost slaný,pak kousky sýra
havino je pes :D u nás doma se to běžně používá :D Hele já kupuju od BRIT. kupujeme u nich hlavně salámky a kapsičky. maj tam i takový vroubkovaný na zuby. maj toho hodně na výběr. Baronovi to chutná. Nenechá nikdy ani drobeček :D jinak od nich kupuju i granule a konzervy. pro psa i pro kočku. objednám přes net, dovezou až před barák.. co víc si přát
Havina. :D to jsem ještě neslyšela. Náš pes dostává: psí piškoty a domácí sušené maso (sem tam) od mojí mámy, pravidelně kousek banánu od táty a já domu kupuju Carnilove pamlsky. Miluje všechno vyjmenované. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.