Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moc Vás prosím, dobří lidé poraďte! Ve dvou malých ovárkách mi pořely ryby, ale za to se tam daří rostlinám a 3 druhům šneků. Prosím, čím ty šneky krmit? Moc děkuji za jakou koli radu....popř. jakou jim nechat teplotu, ta dost kolísá, když se svítí a běží filtr. . V klidu cca pod 24 stupňů a při světle a filtrech cca 27 stupňů. Topítka tam mám. Moc a moc předem děkuji, Michal
Tak když ti pomřely ve dvou akvárkách ryby (nepíšeš jaké to by mě docela zajímalo) tak je tam něco hodně špatně a ti šneci můžou vymřít taky. Jinak záleží jaké šneky zda velké nebo ty maličké, protože ti si poradí a nepohrdnou v nouzi rostlinama.
Na ty malé šneky si dávám bacha, protože to jak se dostane do akvárka, tak jsou tam navěky. Vypustil a vyvařil jsem písek a zase se tam udělali ti malí špičatí co se rychle množí. Jednou jsem si vzal od kamaráda rybu z akvárka kde je měl a nikdy více. ![]()
Proti šnekům můžete bojovat nebo je využívat. Já si okružáky do AQ naházel schválně... mě vyhovují, že čistí. Ale období, kdy jsem se jich snažil zbavit mám také za sebou. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.