Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pejsek klepe hlavou,myslím,že má nemocné ouška?
doplněno 07.07.09 11:23:Tak opět léčíme ouška kde bylo asi zanedbáno chovatelkou zánět,veterinář mě ujistil,že je to od oušek,to motání a ne vodnatelnost ,vyplachuji Peroxidem vodíku 3 % a kapky,dočetla jsem se že tak léčí také jednoho pejska v útulku.Tak jsem zvědavá,chudinka už předemnou zdrhá,bojí se že bude utok na ouška...
Ahoj Marcelko, tak pokud pejsek klepe hlavou, je to s nejvetsi pravdepodobnosti bud svrab usni nebo kvasinky. Poznas to pouhym okem, staci se mu podivat do ucha. Na stenach ucha bude videt usni maz, tmave hneda az cerna hmota podobna vazeline.Poznas to take tim, ze ucitis takovy typicky zapach. Muze to byt i cizi teleso, treba kousek vetvicky, ulomek nebo v horsim pripade osina. Nicmene, je to jiste signal k tomu, aby se na pejska podival veterinar. Samolecbu nedoporucuji. Mejste se moc fajn a napis jak jste poridili.
Camelot
Mocinky děkuji,byli jsme u vetrináře,právě že byl nemocný nastydlý,ale začalo to u oušek z oček měl výtok,ne zahnisaný,ale jak to čivavky mývají,ted je bez příznaků u očí,ale sem tam klepe hlavou,já jsem si ho totiž vzala s nemocí voda na mozku,tak nevím,zda mu tam nědělá problém tento,měl zrovinka tak ouška špinavé,jak popisujete,tak jsem vyčistila a vetrinář mi dal kapky Surolan do uší a do čí jme měli koupit Sanori-analergin,to vše mu pomohlo,dostával injekce antibiotika,je moc malinkej váží 1,35 kg a je mu 10 měsíců asi,chovatelka jich měla tolik vrhů,že nevěděla kdy se přesně narodil,který měsíc,mám ho zadarmo, aby nemusel být utracen,jela jsem si pro něj až 300 km,je to zlatíčko!Tady mě veterinář tvrdil,že by vodu mohl zjistit ultrazvukem,prý jestli byl oholen,protože nic jsem na něm neviděla,když jsme pro něho přijeli.pá a díky
Tak to jsem velmi potesen, ze se pejskovi dari . Jsou to vsichni zlaticka, to je pravda. Tyto kapky jsou velmi dobre, jsou obsahle, leci ruzne druhy zanetu. Sanorin alergen je velmi ucinny. Spojitost s vytokem oci je velmi casta, zanet ma nekolik priznaku. Pokud je postizen zvukovod, byva pritomen vytok oci. Je to velmi krasne, ze jsi pro pejska jela takovou dalku a velmi nezodpovedne od majitelky tech pejsku. Jedna se patrne o klasickou mnozitelku psu. Psi byvaji zdrojem financi a takhle to pak dopada.
At se Vam dari a pejskovi taktez
Camelot
Dobrý večer,tak jsme léčili ouška a je to lepší,veterinář mě ujistil,že to není ta špatná prognoza (voda na mozku),posílám foto když jsem si pejska přivezla,jak měl šinavé ouška a zřejmně je přidušen u porodu(porucha stability) vet.výrok, poslala jsem foto paní věštkyni a je to od mozku,nesmí se tolik unavovat,ted je skvělý otravuje toho druhého,chodí ven čůrat i bobek je to zlatíčko
Pokud se ti to zdá až příliš časté, bude mít asi nemocná ouška. Věnuje se tomu např. článek na receptáři www.ireceptar.cz//...
Předpokládám,že máš ještě štěnátko.Určitě se řid radou doktora,ale já třeba bych moc peroxid vodíku 3% nepoužívala.Jsou i jiné kapky a né ,tak agresivní a přímo pro pejsky.Stačí nakapat promnout ouška a vyčistit jen povrchově kapesníkem a nebo hodně opatrně smotkem,ale pozor na to ,aby jsi maz zas nevrátila do ouška.Pozeptej se ve zverimeksu na kapky cena se pohybuje kolem 2OO,-kč ,ale vydrží hodně dlouho.Nezapomenout pravidelně každý měsíc odčervovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.