Měli jsme doma malého broučka, mám z nich strach, tak jsem ho chtěla zabalit do kapesníku a vyhodit, jenže jsem víc zmáčkla a vytekla z něj červená krev, což jsem myslela, že hmyz nemá, poradí někdo? Děkuji
Ano, ze štěnice se objeví černá natrávenina, která se rozmázne a je červená.
Raději udělejte doma pořádný průzkum, prohlídněte všechny škvíry, co najdete. Pod matrací, mezi pelesťmi, za rámy obrazů, pod koberci apod., lupa a baterka to jistí.
To je vidět, že jste si ještě nikdy nic nepřiplácla na ruce, viděla byste, že vám zůstane na ruce červená krev, i když to je většinou od spíš létajícího hmyzu, po různých broucích také hnědá tekutina.
rolfovo*
No jestli jste rozplácla komára, tak ta červená krev byla nejspíš vaše
Nemá. Když se mi rozplácne nějaký hmyz na autě o čelní sklo, zůstane tam maximálně bílá tekutina, trochu to připomíná sperma a když to zaschne, tak to hrozně blbě jde umýt...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.