Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krmivo pro Jorkšíra

Od: vladislav18® odpovědí: 9 změna:
Ahoj všem, může mi někdo poradit jaké je dobré krmivo-granule pro Jorkšíra? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím. Jaky je jeho věk a denni rezim?kolik ma pohybu?

hodnocení

Je to už starší pejsek,pohyb jen když se jde vyvenčit.

hodnocení

0x
Má sestra na doporučení více zverolekaku kupuje BRIT Care Grain-free Adult Salmon & Potato. Je vhodné i pro citlivější psíky. A prosiřídává to cas od času s Applaws pro menší a střední psy- chutě a přesný název Vám ted neřeknu, pac si toto krmení kupuje sama.

hodnocení

0x

Pokud vím, tak jorkšíři mívají problémy se zuby. Proto se mi teď vybavila rada veterinářky, že mám volit pro svého nevelkého psa velké granule. Můj pejsek má dlouhou štíhlou tlamičku a při konzultaci o granulích jsem nahlas uvažovala, že tedy chci něco spíš menšího. "Naopak, granule musí být velké. Aby měl pes zdravé zuby, musí kousat a křoupat," odpověděla veterinářka.

Doporučuji Vám, abyste psí krmivo konzultoval hlavně s veterinářem. Zejména v případě, že zná zdravotní stav a denní rytmus psa a zná i finanční možnosti majitele.

re4zon
hodnocení

0x
U starsiho psa je podstatne jestli je zdravy (pokud ano, rozhodne si nenechte radit krmivo od veterinare, NIKDE nejsou takove tlaky vyrobcu jako na veterinare), na co byl zvykly, co mu chutna, jestli nema na nejakou slozku alergii. Pro vas kde muzete a chcete nakupovat. Osobne bych pro jorksira koupit to nejlepsi co se prodava, napr. Wolfsblut, Canagan, Aatu apod, pro tak maleho psa to vyjde na par korun za mesic.
hodnocení

re4zon -já jsem toho samého názoru, to je jako u lékaře kde vám doktor napíše ten lék co mu dohodí distribuce a za co má bokem.Je to už starší pes,sestry,má pár zubů.Porad ji říkám ať koupi poradny granule a né ty smradlavý konzervy po kterych má srajdu.
re4zon
Nejlepsi by bylo mu davat normalni jidlo a ne granule. Nicmene pokud se nekomu nechce patlat s masem a zeleninou, i granule nebo konzervy jsou ok, hlavne kdyz to neni odpad z kauflandu, pedigree a podobne blafy. Konzervy falco, animonda apod. klidne a pes bude spokojeny.

hodnocení

0x
Taky dávám prémiové Brit Care. Měl jsem jehněčí a rýží, potom losos s bramborem a teď jsem koupil zvěřina brambor a ty mu jedou. Jsou větší, takže musí křupat. Sensitivity. Ještě mám Frolic, takové kolečka, hovězí, to jen sem tam nebo jako pamlsek. Jinak vařené maso,ovoce, zelenina, někdy šunka,sýr :)
Krmivo pro Jorkšíra
Krmivo pro Jorkšíra #2

hodnocení

0x

Pro starší jorkšírku máme opravdu dobré zkušenosti s Royal Canin + 8. Když jsme vyměnili za kvalitnější, měla zácpu nebo průjem nebo se drbala jako o život. Nebo naprosto odmítala. Pravila, že raději pojde, než by to vzala do huby. ;) V březnu měla 13 let a je zdravá a hravá a spokojená s výstavním hovínkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]