Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevolnost po odčervení

Od: hann odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, dopoledne jsem dala feně odčervovaci prasek. Teď večer ji není nějak dobře. Muze to být z toho prášku? odčervená nebyla asi pul roku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x

Může a nemusí. U byla už dříve odčervována? A bylo to tím samým přípravkem?

Ony to jsou celkem dryjáky a některá zvířata na ně nereagují zrovna dobře. Pokud už jste tímto přípravkem odčervovali a neprojevily se podobné příznaky, příčina bude jinde. M.

hodnocení

2x

Může, já jsem v minulosti 2x zkoušela z lékárny od Maxe Dehinel a pejskovi bylo obojíkrát špatně. Od prášku z veteriny mu ze nikdy nebylo.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Ano, může. Může zvracet a dostat i průjem. Již jsem o tom před časem psala, mrkněte: poradte.cz/... Ida

hodnocení

0x

Pěkný den,

ano, bývá to častý problém. Mně fenka po odčervení tabletou zvrací a průjmuje. Jediné,co snese bez úhony,je odčervovací pasta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]