Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černožlutý brouk,který lítá a útočí...ne vosa

Od: alena1103* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer všichni,

prosím o radu co je to za létajícího brouka či hmyz viz foto. létá, naráží mi do vlasů a když ho odeženu, tak začne útočit. v momentě co ho chci zabít se mi to podaří až na 3 či 4 pokus. jinak je i po zašlápnutí stále schopen života. tak jako sršeň. nikdy jsem ho na zahradě neviděla, ví někdo prosím co to je a co to vlastně dělá a jestli nám to může ublížit. mám 6 letou holčičku, ta viděla jak s tím zápasím a měla hrozný strach, že mi to ublíží. nechci, aby se to opakovalo.

děkuji Alena

Černožlutý brouk,který lítá a útočí...ne vosa

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Velmi nekvalitní fotečka, ale přece bych se přiklonil k tomu, že se jedná o Tesaříka vosovitého. Není nebezpečný.

alena1103*
hodnocení

To: Strejc

- díky moc za odpověď, našla jsem si ho na interentu podle jména a je to skutečně on. moc mi to pomohlo. ještě jednou díky Alena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]