Nejste přihlášen/a.
Já svému hafíkovi konzervy nekupuju, ale nedalo mi a musím to sem dát.
Reklama na novou psí konzervu Max de Luxe hovězí 100%.
Přečtete si 100%% hovězí, ale když si čtu složení, tak tam nějak to maso nevidím. Pejskaři by si fakt měli dávat pozor, co kupují.
100% hovězí svaloviny s chrupavkou dodá velké množství bílkovin, železa, zinku, a vitamínu B v přírodní formě. Obsahuje minimum tuku, konzerva je tedy vhodná při dietách, pro štěňata a psy v rekonvalescenci i seniory.
Přednosti konzervy Max Deluxe:
příznivě podporuje žvýkací svalstvo
zajistí rychlou regeneraci organismu
je vynikající na kondici a hebkou srst
ručně plněné
pro malá, střední i velká plemena.
pro štěňata, dospěláky i seniory a také zvířata v zátěži
ideální i pro psy s citlivým zažíváním a nadváhou
Složení:
100% mix hovězí svaloviny a chrupavky
Složení:
hrubý protein 16 %, hrubý tuk 11 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,5 %,vlhkost 70 %, vysoký přirozený obsah vitamínů (A, E, D), aminokyselin(lysin, methionín, cystín) a minerálů.
Složení:
100% mix hovězí svaloviny a chrupavky
Že nerozumíte tomu druhému složení neznamená, že tam není maso ![]()
Mám dosti drahou kočku a také jí kupuji konzervy. Jediná kvalitní značka, která trpí obsesí využívat TV reklamu, je Brit Care. Jiné výtečné značky, jako jsou například Schesir, Monge nebo Applaws, v TV neuvidíte. Obecně platí, že TV reklama = jarmareční kvalita. Poraďte se s chovateli nebo na specializovaném fóru, TV reklamy jsou ztrátou času.
Rozesmál mě leták z Lidlu, kde byl tento výrobek s Bóbikou. Nepřekvapuje mě, že má Bóbika tak vyvalené oči. Naopak se divím, že jí z podobných s.aček nevypadnou úplně. ![]()
Ajo tak to hafíkovi kupte a budete se divit, jak mu to bude šmakovat. Sama mám malé plemeno, občas jim něco takového koupím a přihodím do granulí. Musím tyto konzervy pochválit, měli jsme 7 druhů a pesani misky vyluxovali
.
Chutnat možná, ale chci kvalitu. Maxík má své oblíbené granulky, žádné levné nekupuji a občas mu uvařím jatýrka nebo slezinku. Žádné konzervy nepotřebuji, jsou zbytečně drahé.
Chutnat možná, ale chci kvalitu. Maxík má své oblíbené granulky, žádné levné nekupuji a občas mu uvařím jatýrka nebo slezinku. Žádné konzervy nepotřebuji, jsou zbytečně drahé. Ony pejskům chutnají i takové granule 15 kg za 120 Kč, copak v nich asi může být, jenomže je tam přidaná nějaká chuť pro psy a sežerou to.
Že něco psíkovi jede, ještě neznamená, že mu to také prospívá. Mé kotě občas ohrnuje nos nad kvalitními granulemi, zatímco šmejdu by zblajzlo celý sáček na posezení. ![]()
Pro kominicka - Podívejte se na stránky www.zoohit.cz, kde mají přímo záložku na vetdieta.
Nakoupila jsem zatím dvakrát, ale jsem velice spokojená. Krmivo jde přímo z Německa, tedy delší termíny dodání 3-5 dní, mně přiveze PPL, kde lze zásilku po překročení ,,hranice,, sledovat. Levně lze nakoupit v cenových akcích, kde je velká nabídka /kočky/. Kvalita konzerv a kapsiček se mě zdá v některých případech o něco lepší. Konzervy nabouchané až po víčko, a u některých druhů kapsiček nabídka, se kterou jsem se tady ještě nesetkala.
Testy nemáme, jen měla reakci, rozdrbaná ve slabinách a napuchlý oči a čumák, tak veterinář říkal, ať dám dietu a zkouším, co bude a nebude sedět. Tak jsem vařila králíta, krůtu, lososa a v pohodě. Když jsem dala zvěřinu, tak měla takovou reakci, že málem bylo po ní... Ale nemám čas neustále vařit pro celou rodinu a ještě pro psa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.