Nejste přihlášen/a.
Já svému hafíkovi konzervy nekupuju, ale nedalo mi a musím to sem dát.
Reklama na novou psí konzervu Max de Luxe hovězí 100%.
Přečtete si 100%% hovězí, ale když si čtu složení, tak tam nějak to maso nevidím. Pejskaři by si fakt měli dávat pozor, co kupují.
100% hovězí svaloviny s chrupavkou dodá velké množství bílkovin, železa, zinku, a vitamínu B v přírodní formě. Obsahuje minimum tuku, konzerva je tedy vhodná při dietách, pro štěňata a psy v rekonvalescenci i seniory.
Přednosti konzervy Max Deluxe:
příznivě podporuje žvýkací svalstvo
zajistí rychlou regeneraci organismu
je vynikající na kondici a hebkou srst
ručně plněné
pro malá, střední i velká plemena.
pro štěňata, dospěláky i seniory a také zvířata v zátěži
ideální i pro psy s citlivým zažíváním a nadváhou
Složení:
100% mix hovězí svaloviny a chrupavky
Složení:
hrubý protein 16 %, hrubý tuk 11 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,5 %,vlhkost 70 %, vysoký přirozený obsah vitamínů (A, E, D), aminokyselin(lysin, methionín, cystín) a minerálů.
Složení:
100% mix hovězí svaloviny a chrupavky
Že nerozumíte tomu druhému složení neznamená, že tam není maso
Mám dosti drahou kočku a také jí kupuji konzervy. Jediná kvalitní značka, která trpí obsesí využívat TV reklamu, je Brit Care. Jiné výtečné značky, jako jsou například Schesir, Monge nebo Applaws, v TV neuvidíte. Obecně platí, že TV reklama = jarmareční kvalita. Poraďte se s chovateli nebo na specializovaném fóru, TV reklamy jsou ztrátou času.
Rozesmál mě leták z Lidlu, kde byl tento výrobek s Bóbikou. Nepřekvapuje mě, že má Bóbika tak vyvalené oči. Naopak se divím, že jí z podobných s.aček nevypadnou úplně.
Ajo tak to hafíkovi kupte a budete se divit, jak mu to bude šmakovat. Sama mám malé plemeno, občas jim něco takového koupím a přihodím do granulí. Musím tyto konzervy pochválit, měli jsme 7 druhů a pesani misky vyluxovali .
Chutnat možná, ale chci kvalitu. Maxík má své oblíbené granulky, žádné levné nekupuji a občas mu uvařím jatýrka nebo slezinku. Žádné konzervy nepotřebuji, jsou zbytečně drahé.
Chutnat možná, ale chci kvalitu. Maxík má své oblíbené granulky, žádné levné nekupuji a občas mu uvařím jatýrka nebo slezinku. Žádné konzervy nepotřebuji, jsou zbytečně drahé. Ony pejskům chutnají i takové granule 15 kg za 120 Kč, copak v nich asi může být, jenomže je tam přidaná nějaká chuť pro psy a sežerou to.
Že něco psíkovi jede, ještě neznamená, že mu to také prospívá. Mé kotě občas ohrnuje nos nad kvalitními granulemi, zatímco šmejdu by zblajzlo celý sáček na posezení.
Pro kominicka - Podívejte se na stránky www.zoohit.cz, kde mají přímo záložku na vetdieta.
Nakoupila jsem zatím dvakrát, ale jsem velice spokojená. Krmivo jde přímo z Německa, tedy delší termíny dodání 3-5 dní, mně přiveze PPL, kde lze zásilku po překročení ,,hranice,, sledovat. Levně lze nakoupit v cenových akcích, kde je velká nabídka /kočky/. Kvalita konzerv a kapsiček se mě zdá v některých případech o něco lepší. Konzervy nabouchané až po víčko, a u některých druhů kapsiček nabídka, se kterou jsem se tady ještě nesetkala.
Testy nemáme, jen měla reakci, rozdrbaná ve slabinách a napuchlý oči a čumák, tak veterinář říkal, ať dám dietu a zkouším, co bude a nebude sedět. Tak jsem vařila králíta, krůtu, lososa a v pohodě. Když jsem dala zvěřinu, tak měla takovou reakci, že málem bylo po ní... Ale nemám čas neustále vařit pro celou rodinu a ještě pro psa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.