Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psí konzervy

Od: aja1946® odpovědí: 22 změna:

Já svému hafíkovi konzervy nekupuju, ale nedalo mi a musím to sem dát.

Reklama na novou psí konzervu Max de Luxe hovězí 100%.

Přečtete si 100%% hovězí, ale když si čtu složení, tak tam nějak to maso nevidím. Pejskaři by si fakt měli dávat pozor, co kupují.

100% hovězí svaloviny s chrupavkou dodá velké množství bílkovin, železa, zinku, a vitamínu B v přírodní formě. Obsahuje minimum tuku, konzerva je tedy vhodná při dietách, pro štěňata a psy v rekonvalescenci i seniory.

Přednosti konzervy Max Deluxe:

příznivě podporuje žvýkací svalstvo

zajistí rychlou regeneraci organismu

je vynikající na kondici a hebkou srst

ručně plněné

pro malá, střední i velká plemena.

pro štěňata, dospěláky i seniory a také zvířata v zátěži

ideální i pro psy s citlivým zažíváním a nadváhou

Složení:
100% mix hovězí svaloviny a chrupavky

Složení:

hrubý protein 16 %, hrubý tuk 11 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,5 %,vlhkost 70 %, vysoký přirozený obsah vitamínů (A, E, D), aminokyselin(lysin, methionín, cystín) a minerálů.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Složení:
100% mix hovězí svaloviny a chrupavky

Že nerozumíte tomu druhému složení neznamená, že tam není maso ;)

re4zon
Presne tak. Naopak svalovina znamena ciste maso bez kosti. Coz teda samotne neni pro psa optimalni, takze nesmi zrat jen to. Konzerva jako takova je papirove skvela.
Navic zrovna konzervy od falca a deluxe obzvlast jsou asi to nejlepsi co jde koupit, klidne bych to snedl sam kdyz to otevru.
hodnocení

Jsem přesvědčena že toho proteinu je dost málo.

namnam
hodnocení

2x
Tyhlety neznám,ale koupila jsem pesanum od falka,jmenuje se to maso z vysočiny,a málem jim to sežrala sama, dokonce najdeš na netu o nich video, je to z cyklu jídlo s.r.o,ale cena je holt vyšší, za 1200gramu asi devadesát korun.

liska5
hodnocení

2x

Svalovina - to je hlavně ten protein / bílkovina/ a tuk + samozřejmě 70% vody / vlhkost/.

hodnocení

2x

Drahá voda s trochou masa. Nic jiného.

re4zon
Aha. Ono totiz normalni maso se prodava susene a vubec v nem neni uplne stejnych 70÷ vody. Takovou kravinu jsem dlouho necetl.

skeptic
hodnocení

1x

Mám dosti drahou kočku a také jí kupuji konzervy. Jediná kvalitní značka, která trpí obsesí využívat TV reklamu, je Brit Care. Jiné výtečné značky, jako jsou například Schesir, Monge nebo Applaws, v TV neuvidíte. Obecně platí, že TV reklama = jarmareční kvalita. Poraďte se s chovateli nebo na specializovaném fóru, TV reklamy jsou ztrátou času.

Rozesmál mě leták z Lidlu, kde byl tento výrobek s Bóbikou. Nepřekvapuje mě, že má Bóbika tak vyvalené oči. Naopak se divím, že jí z podobných s.aček nevypadnou úplně. *smich2*

hodnocení

0x
Složení lepší než nejlepší masová konzerva prodávana pro lidi. Tohle mě vždy fascinuje při pohledu do košíků lidé řeší kvalitu pro mazlíčky a sami si koupí ten největší odpad.

hodnocení

0x

Ajo tak to hafíkovi kupte a budete se divit, jak mu to bude šmakovat. Sama mám malé plemeno, občas jim něco takového koupím a přihodím do granulí. Musím tyto konzervy pochválit, měli jsme 7 druhů a pesani misky vyluxovali *palec*.

hodnocení

Chutnat možná, ale chci kvalitu. Maxík má své oblíbené granulky, žádné levné nekupuji a občas mu uvařím jatýrka nebo slezinku. Žádné konzervy nepotřebuji, jsou zbytečně drahé.

hodnocení

Chutnat možná, ale chci kvalitu. Maxík má své oblíbené granulky, žádné levné nekupuji a občas mu uvařím jatýrka nebo slezinku. Žádné konzervy nepotřebuji, jsou zbytečně drahé. Ony pejskům chutnají i takové granule 15 kg za 120 Kč, copak v nich asi může být, jenomže je tam přidaná nějaká chuť pro psy a sežerou to.

Ajo, ale tady v těch konzervách opravdu jsou kusy masa.

skeptic

Že něco psíkovi jede, ještě neznamená, že mu to také prospívá. Mé kotě občas ohrnuje nos nad kvalitními granulemi, zatímco šmejdu by zblajzlo celý sáček na posezení. *hej*

hodnocení

0x
Ty konzervy a celkově žrádlo pro zvířata je předražený byznys. Když jsou v akci třeba kuřecí čtvrtky za 39 Kč, povaříme, přidám mrkvicku, majoranku nebo jiné bylinky, třeba hrášek, když je po ruce, oberu, nakrajim a dám zmrazit. Každý den ohreju psikovi oběd a jen se oblizuje. Vyjde to na polovinu ceny konzervy a vím, co tam je. Jindy srdíčka, játra nebo i plecko bylo v Kauflandu za 39 Kč. Jinak granule mám taky, kupuju Brit Care, teď jsem koupil zverinove s brambory, bez obilnin.

hodnocení

0x

Pěkný den,

já konzervy moc nekupuji. Mám mlsnou fenku a ta je nechce jíst. Většinou vezmu plátek masa,povařím v nesolené vodě a nakrájím jí ho do granulí. Má tak přísun masa,nadlábne se(tohle mi žere i při hárání,když jinak žrát nechce).

kominicek
hodnocení

0x

Ahoj, můžete poradit, jaká konzerva je vhodná pro alergický psy?

re4zon
Alergicky na co? Na obili, na nejaky protein? Obecne nejmin alergii je na jehneci, jeleni, konske a jine ne tak bezne maso. Takze sehnat monoproteinove konzervy podle toho co pes muze.

zolan
hodnocení

0x

kominicek - alergie - opravdu záleží na co? Jestli máte testy? Nebo po čem je reakce a po čem ne? My máme třeba alergii na kuřecí, tak že můžu dávát všechno ostatní...

lipanek
hodnocení

0x

Pro kominicka - Podívejte se na stránky www.zoohit.cz, kde mají přímo záložku na vetdieta.

Nakoupila jsem zatím dvakrát, ale jsem velice spokojená. Krmivo jde přímo z Německa, tedy delší termíny dodání 3-5 dní, mně přiveze PPL, kde lze zásilku po překročení ,,hranice,, sledovat. Levně lze nakoupit v cenových akcích, kde je velká nabídka /kočky/. Kvalita konzerv a kapsiček se mě zdá v některých případech o něco lepší. Konzervy nabouchané až po víčko, a u některých druhů kapsiček nabídka, se kterou jsem se tady ještě nesetkala.

lidus*

I náš kocour má krmení a stelivo ze Zoohitu, již mnoho let nakupuji pouze zde. Když krmí manžel a rozdělá konzervu tuňáka, nejraděj by ji snědl sám, Sice manželovi tuňák Fr. Jozef ale ta kocouří voní líp a je plná masa.

kominicek
hodnocení

0x

Testy nemáme, jen měla reakci, rozdrbaná ve slabinách a napuchlý oči a čumák, tak veterinář říkal, ať dám dietu a zkouším, co bude a nebude sedět. Tak jsem vařila králíta, krůtu, lososa a v pohodě. Když jsem dala zvěřinu, tak měla takovou reakci, že málem bylo po ní... Ale nemám čas neustále vařit pro celou rodinu a ještě pro psa...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]