Co to mám v kuchyni za nestvůru? Od: terka* 27.08.19 17:58 odpovědí: 8 změna: 28.08.19 01:03
Ahoj, chtela bych se zeptat, co je to na fotce za nechutnyho pavouka? Jeste jsem takovyho nepotkala a vazne se ho bojim dekuji vsem za odpovedi
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3 x
Ahoj, není čeho se bát, je to mrtvolka pokoutíka, je to hnusák,ale neškodný
doplněno 27.08.19 21:39: Tak dělal mrtvolku , nechte ho být, on vám nic neudělá, bojí se níc než vy, uteče...
@ marecek Ahoj, mrtvolka to není, když jsem se utekla schovat a pak se vrátila, byl už zase někde zalezlej. Takže pokutník je to, děkuju moc :D
1 x
Pavouk Pokoutník domácí.
Není pro člověka nebezpečný.
Vezměte okurkovou zavařovací sklenici, přiklopte ho, podstrčte silnějším papírem a vyneste ho do garáže, nebo kůlny.
Děkuji, bydlím v bytě a nevím jestli si na sklenici troufnu. Spíše biolit Škoda ho, takový pěkný...Biolit NE!
Je hezkej! Nezabíjet! Vyhoďte ho raději z okna, snad si něco najde.
0 x
Zavolejte odchytovou službu
Pokoutnika jsem na záchodě asi rok. Ale pak zmizel. Asi umřel hlady.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.