Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučný vnitřní filtr Tetra

Od: jardax odpovědí: 3 změna:

Prosím máte někdo v akvárku filtr Tetra in 1000 plus. Ten můj docela hlasitě vrčí. Vrčel hned když byl fungl nový myslel jsem, že se zaběhá a přestane to, ale vrčí stále. Magnetickou turbínku jsem taky čistil, vše vypadá v pořádku ale filtr je prostě slyšet. Přitom všechny vnitřní filtry co jsem kdy měl šly úplně potichu. Mám i externí filtr od Tetry a ten není slyšet vůbec. Chci to dát do reklamace ale potřeboval bych si být jistý jestli to není třeba nějaká hlučnější modelová řada filtrů.

Dík za odpovědi

Hlučný vnitřní filtr Tetra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

vse-pro-zviratka.cz/...

Na konci je psáno: nevýhodou je častější nutnost čištění a ne úplně tichý provoz... M.

jardax
hodnocení

Aha tak dík za info. Tak s tou reklamací zatím počkám.*zmateny*

gumid
hodnocení

0x

Já na noc ucpával přívod vzduchu, který se domíchává na vrtulku s vodou co koluje čerpadlem. Pak bylo ticho a obýhala jen voda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]