Dobrý den, jak bych měla ukázat, naznačit králíkovi že se zlobím a že to nesmí dělat? Počůral mi koberec, už podruhé. Poprvé jsem to přešla že si ještě zvyká. Je to zakrslý králík, jsou mu 2 a chovám ho doma. Tohle je poprvé co se starám o králíčka a na internetu jsem toho moc nenašla. Díky za pomoc
Mame take kralika. Starsiho. Ma svoji vlastni klec se zachudkem. Tam jen chodi papat a na potrebu. Jinak je porad navolno. Problemy jako tazatelka nemame. Problem asi nebude v dlouhem vypusteni...
Chovám králíky masného typu. U některých mám záchůdky, někteří se ho používat nenaučili, tak záchůdek nemají. Usoudila jsem, že se to naučit všechny asi nedá.
Ale zkusila bych začít od začátku: nechat ho jenom v kleci, aby si opravdu zvykl chodit na jedno místo (dostatečně dlouho, třeba měsíc), a pak ho pouštět ven jenom pod dozorem.
Ahoj. Jakekoliv trestani a zlobeni je na nic. Kdyz se mu podari vykonat potrebu curani nebo kakani na zachodek = odmena. Pokud na koberec, nereagovat, bobky rychle prenest do zachodku a louzicku rychle vysusit a poradne koberec ocistit. Aby z nej králík pach moce necítil, chodil by na to misto furt. Necistit vsak octem, kralikum pripomina mocovinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.