Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ukázat/ říct králíkovi že se zlobím

Od: ri odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, jak bych měla ukázat, naznačit králíkovi že se zlobím a že to nesmí dělat? Počůral mi koberec, už podruhé. Poprvé jsem to přešla že si ještě zvyká. Je to zakrslý králík, jsou mu 2 a chovám ho doma. Tohle je poprvé co se starám o králíčka a na internetu jsem toho moc nenašla. Díky za pomoc

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

evro
hodnocení

9x

Králík není pes nebo kočka. To se můžete zlobit do nekonečna a králík to nebude vůbec registrovat.

krtek*
hodnocení

3x

rozehřátá otevřená trouba nepomáhá?

hodnocení

1x
Poslal bych mu doporučený dopis s výstrahou.
A pokud to nepomůže, přestal bych ho dávat na koberec. Potom bude zcela zaručeno, že ho nepočůrá.

hodnocení

0x

Má v kleci koutek, kam chodí čůrat normálně? Nečůrá venku proto, že je puštěný moc dlouho?

Mame take kralika. Starsiho. Ma svoji vlastni klec se zachudkem. Tam jen chodi papat a na potrebu. Jinak je porad navolno. Problemy jako tazatelka nemame. Problem asi nebude v dlouhem vypusteni...

Myslela jsem to, jestli králík má ke koutku v kleci volný přístup, když je venku, nebo jestli se z klece ven a naopak dostává pomocí tazatele.

hodnocení

0x

Chovám králíky masného typu. U některých mám záchůdky, někteří se ho používat nenaučili, tak záchůdek nemají. Usoudila jsem, že se to naučit všechny asi nedá.

Ale zkusila bych začít od začátku: nechat ho jenom v kleci, aby si opravdu zvykl chodit na jedno místo (dostatečně dlouho, třeba měsíc), a pak ho pouštět ven jenom pod dozorem.

hodnocení

0x
Ahoj. Jakekoliv trestani a zlobeni je na nic. Kdyz se mu podari vykonat potrebu curani nebo kakani na zachodek = odmena. Pokud na koberec, nereagovat, bobky rychle prenest do zachodku a louzicku rychle vysusit a poradne koberec ocistit. Aby z nej králík pach moce necítil, chodil by na to misto furt. Necistit vsak octem, kralikum pripomina mocovinu.

etana*
hodnocení

0x

Ukázat mu pekáč.

Ani to nefunguje. Takhle to dopadlo, kdyz jsme naší králici ukazali pekáč my...

hodnocení

0x

Králíčkovi je naprosto lhostejné, jakou máš náladu. Ale jestli chceš vědět něco o výchově, pročti si tyhle stránky hodně pečlivě kralici.cz/...

lipanek
hodnocení

0x

30.8. vyšel nový článek, který se zabývá tímto problémem. mazlickoviny.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]