Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozpoznat housenku

Od: resourn odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

3x
Co Strakáč březový? M.
doplněno 21.08.19 18:07: Uvidíme uvidíme...nemám oko pro detail. :-D Ale přijde mi stejná.
doplněno 21.08.19 21:29:

*ua*

pohanecka

Mona - To bych viděla jako trefa do černého.*palec*

resourn
hodnocení

Ano to je ono děkuji.

hodnocení

0x

To bude housenka některého z lišajů. Najděte si lišajovité a tam to bude.

resourn
hodnocení

Lišaje sem hledal, ale toto lišaj není.

Tak teď zkuste otakárky.

resourn
hodnocení

Já jsem už zkoušel hledat všemožné druhy housnek, ale bezůspěšně. Kdybych neprohledal celou knížku s motýli a internet tak bych se zde neptal.

pohanecka
hodnocení

0x

Podobnou kresbu má Lišaj lipový, nebo paví oko. Projeďte si ty lišaje na googlu - obrázky, třeba najdete ještě více podobného.

Myslím, že se kresba, odstín může lišit, podle toho, v jakém prostředí se tvoreček nachází.

resourn
hodnocení

Ano kresba se může lišit ale ne tolik vždyť ty bílé čárky jsou otočené o 90 stupňů.U druhů které jste napsal jsou čárky na konci zadečku spojené do šipky ale tu jsou rozevřené.

stirecek
hodnocení

0x

Dobrý večer. Zajímalo by mě, kde byla housenka nalezena. Díky

jofa*
hodnocení

0x

72mona3 určila přesně Endromis versicolora, strakáč březový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]